Inter Miami CF Thuisshirt Higuain 2023-24

inter miami cf thuisshirt higuain 2023-24Een transfer voor Higuain wil zeggen een nieuw shirt met het Inter Miami CF thuisshirt Higuain 2023-24. Het team van Beckham heeft weer een kwaliteitsimpuls. Ach ja en waarom dan geen oude bekende. Je ziet hier het thuisshirt maar bij Unisportstore ook het uitshirt en derde shirt voorbedrukt.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Nieuwste transfer

Je ziet het hierboven al, Gonzalo Higuain wordt tot het eind van het seizoen gehuurd. Nu is de vraag of hij nog een jaar door zal gaan? Je kan deze krijgen maar ook een uit variant of wat te denken van trainingspak. Het is dan wel te hopen dat hij nog even door kan voetballen. Kies deze hierboven en koop deze voor de beste prijs.

Hij kwam speciaal voor Beckham naar de club. Inmiddels speelt hij alweer 2 seizoen in Miami. Het shirt zal dan ook nog aangepast worden. Selecteer hier trouwens ook direct de adidas Predator Beckham schoenen rood. Deze kan je ook combineren met broekje en sokken. Daarnaast hebben we ook alle andere kleding van de club.

Inter Miami CF Thuisshirt Higuain 2023-24

Inmiddels hebben we Gonzalo al zien spelen. Sterker nog hij heeft al gescoord ook. Net als bij zijn vorige clubs heeft hij rugnummer 9. Een teken dat wel wordt verwacht dat hij definitief wordt -ingelijfd. Durf je het risico niet aan? Wacht dan tot het eind van het jaar en shop dan het shirt van deze held waar hij ook mag spelen. Zie hier ook het adidas Inter Miami CF thuisshirt 2020-21.

  • Gonzalo Higuain
  • Steraanvaller
  • Rugnummer 9

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *