Eden Hazard Real Madrid Wit Shirt Kids 2022-23

eden hazard real madrid wit shirt kids 2022-23Scoor bij ons als eerste het Eden Hazard Real Madrid wit shirt kids 2022-23. Je kunt het voetbalshirt voorbedrukt bestellen bij onze aanbieder Unisportstore.nl. Binnenkort naar de training? Kies dan voor dit voetbalshirt van Hazard :).

direct bestellen vsd

  • Via de button naar Unisportstore.nl
  • Sterspeler: Eden Hazard
  • Goedkoopste aanbieder en gratis bezorging

Het was geen verrassing maar toch blijft het even wennen dat Eden niet meer bij Chelsea speelt. Een echte sterspeler die voor een kleine 100 mln overkwam uit London. Het is tot nu toe dan ook niet dat Hazard de held is geworden. Door blessures heeft hij ook veel niet gespeeld maar toch. Het is in ieder geval wel een prachtig voetbalshirt om in de shinen. Jij kunt er binnen 2 werkdagen in shinen als je deze vandaag besteld.

Hoe lang zal Hazard nog bij de Koninklijke blijven?

Een geweldige speler die het nog niet echt heel gered bij Real. Onze vraag is dan ook hoe lang hij bij de club uit Madrid zal blijven. We hopen stiekem dat hij het nog gaat doen bij de Koninklijke. Je kunt daarom het shirt nog shoppen in onze store. Ga ook eens langs het Real Madrid Benzema thuisshirt 2021-2022.

Eden Hazard Real Madrid Wit Shirt Kids 2022-23

We hebben natuurlijk in de schappen ook het Belgie Eden Hazard thuisshirt 2018-19. Ben jij een grote fan van deze aanvaller dan kan je helemaal los. We krijgen ook nog de uitshirts en andere nationale voetbalshirts. Je kunt daarnaast ook nog trainingspakken en andere kleding van Hazard bij elkaar verzamelen. Twijfel je nog een beetje of kan je niet vinden wat je zoekt? Laat het ons weten via info@voetbalshirtsdirect.nl en wij gaan op zoek.

  • Volgens Ancelotti krijgt hij volgend seizoen nog de kans!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *