Juventus Thuisshirt Dybala 2019-2020

juventus thuisshirt dybala 2019-2020Koop hier het Juventus thuisshirt Dybala 2019-2020. Het officiële shirt thuis van de club met achterop Dybala en rugnummer 10. Je kunt ze ook als uitshirt en Europese variant bestellen voor kinderen, dames en heren. Hoeveel goals denk jij dat Dybala dit seizoen gaat maken?

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Beschikbaar in: junior, kids en senioren
  • Voetbalseizoen 2019/2020

Paulo Dybala de held van Juventus FC gaan we nog veel zien in de toekomst. De vraag blijft alleen gaat er een transfer komen of blijft de Argentijnse aanvaller in Turijn? Het voetbalshirt Dybala gaan we zien in de Serie A, Coppa Italia en Champions League. Ga hier ook voor een los Juventus thuisshirt 2019-2020.

De spits Dybala is helemaal terug na zijn laatste paar optredens.

Een Juventus shirt Dybala kan je al bestellen vanaf €69.95. Je kunt het tenue ook compleet maken met short en kousen. De Argentijnse international zal spoedig naast Messi en Aguero de aanval gaan vormen in het nationale team. Mocht je dit shirt toch niks vinden? Je kunt ook kiezen voor de andere spelers uit de selectie.

Juventus Thuisshirt Dybala 2019-2020

Naar de training in een Dybala shirt? Het voetbalshirt is te bedrukken en morgen al thuis te krijgen. Bestel de kleding voor kinderen, dames en heren. Klik op de button en je vindt daar alles voetbalshirts met officiële bedrukking van Dybala. Wens je meer Dybala? Bekijk dan ook trainingsshirts, merchandise, t-shirts en hoodies van deze held. Een prachtige voetballer bij Juventus met een mooie toekomst in het vooruitzicht.

  • Paolo Bruno Dybala
  • Club: Juventus FC
  • Land: Argentinië
  • Kleding: thuisshirts & voetbalschoenen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *