Dybala Argentinie Uitshirt 2022-2023

dybala argentinie uitshirt 2022-2023Kiek aan het Dybala Argentinie uitshirt 2022-2023 en alles overdreven dikgedrukt ;). Zijn complete naam is Paulo Bruno Exequiel Dybala en speelt al jaren met rugnummer 21. Toch liever het lichtblauwe shirt? Ga via de link naar het: Dybala WK thuisshirt Argentinie 2022-2023.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Held in de aanval
  • Argentijnse voetbalelftal

De held van AS Roma speelt niet altijd in het Argentijnse voetbalelftal. Dat komt vooral door de concurrentie in het team. Wat vind je van het Argentina shirt speciaal voor deze held?

God gives us a gift, but then that gift has to be worked – Dybala

Bovenstaande quote is zeker iets om een moment bij stil te staan. We hebben in de Argentina winkel niet alleen voetbalshirts met bedrukking maar ook de nieuwste trainingspakken. Je kunt wel zeggen dat het een geslaagde carrière is voor de aanvaller maar zo ziet hij het zeker niet. We zien hem geregeld op de bank en dat voor een sterspeler :(.

  • Argentina voetbalshirts landen
  • In: kind, heren, junior en vrouwen
  • adidas Clima-cool

We gaan we langzaam op weg naar de grote toernooien zoals de aanstaande Copa America. Voor de uitwedstrijden op de Copa America 2023 wordt het shirt gedragen. Als we vooruit kijken zal het shirt te zien zijn tijdens de World cup 2022 in Qatar. Zoals we hierboven al vertelden heeft het Argentijnse voetbalelftal geweldige kwaliteit in de voorhoede lopen. Waarschijnlijk wist je dat wel. Ga je op de bank de wedstrijden bekijken? Dan mag het voetbalshirt met rugnummer 21 en naam Dybala niet ontbreken. De superster draagt ook Nike voetbalschoenen die in onze shop ook kunnen worden besteld.

Dybala Argentinie Uitshirt 2022-2023

Ben jij wekelijks op de training te vinden? Het officiële voetbalshirt is uitermate geschikt voor trainingen of gewoon lekker om in te chillen. We hebben weer te maken met een adidas variant. Deze worden ontworpen met de Clima-cool technologie en mesh-panelen combinatie. Je houdt dus een fris en heerlijk gevoel tijdens het sporten. Wil je nog meer van deze held? Je kunt je tenue nog compleet maken met voetbalbroekje en sokken. Wat valt vooral op aan het Argentina shirt Paulo Dybala 2022/23? Vooral de Navy blauw kleur in combinatie met de witte officiële bedrukking. Wil je meer over het leven van Dybala? Volg hem dan via Twitter en Instagram.

  • Voetballand: Argentina
  • Aanvaller links
  • Boots: Nike Mercurial Superfly 360

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *