Dybala AS Roma Shirt Thuis 2023-2024

dybala as roma shirt thuis 2023-2024In onze winkel kan je het Dybala AS Roma shirt thuis 2023-2024 kopen. We hebben het voetbalshirt voor heren, dames & kids. Het is een rood voetbalshirt met oranje bedrukking. Een shirt met standaard strakkere pasvorm en 100% polyester.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Subsidesports.nl
  • Rugnummer 21
  • adidas AEROREADY tech

Het is een voetbalshirt met een strakkere pasvorm dan gewend. Je gaat deze zien in de Serie A, Europa en Coppa Italia. Het is mogelijk om een speler in de winkelwagen te selecteren. Je kunt hier ook het New Balance Roma X Aries zwart trainingspak 2023-2024 bestellen. Gek eindelijk want ze zijn net geswitcht van kledingmerk. Je kunt nog wel alle varianten bestellen. We zijn benieuwd of hij nu iets langer blessurevrij kan voetballen.

Een voetbalshirt met een normale pasvorm. Deze is ontworpen door adidas. Je kent het wel van de AEROREADY technologie. Samengevat kan je dus heerlijk sporten en trainen in dergelijke voetbalshirts. We hebben deze dan ook voor de kleinste tot oudste fans. Zoek je toch meer zwart? We hebben ook het Dybala AS Roma Europees voetbalshirt zwart.

Dybala AS Roma Shirt Thuis 2023-2024

adidas is al eerder het kledingmerk geweest. Deze heeft dus ook klassieke thuiskleuren teruggebracht. Al met al een voetbalshirt om mee naar de training of wedstrijden te gaan. De speler is gratis overgekomen van Juventus. Tijdens de Europese avonturen van vorig jaar heeft hij laten zien een sterspeler te zijn. We zijn dan ook benieuwd naar dit seizoen. Gaan we deze man ook weer terug zien in het nationale team? Het zal afhankelijk van zijn blessas zijn.

  • Paulo Dybala voetbalkleding
  • Bedrukking op het voetbalshirt
  • Ook trainingspakken en kleding

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *