Nike Mbappe PSG Thuisshirt 2020-2021

nike mbappe psg thuisshirt 2020-2021Koop hier het Nike Mbappe PSG thuisshirt 2020-2021. Je kunt deze hieronder direct bestellen. Daarnaast zijn ook de nieuwste shirts van deze baas beschikbaar in de shop.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • In: kinderen, junioren en senioren
  • Rugnummer: 7
  • Nike Dri-FIT kleding
  • Positie: Spits

De Kylian Mbappé Lottin voetbalshirts zijn beschikbaar voor kids, jongeren, vrouwen en heren. Bezoek onze voetbal fanstore van PSG en ga los. Je kunt direct naar de goedkoopste aanbieder Unisportstore.nl. Na de introductie van zijn voetbalschoenen is dit voetbalshirt op de markt gekomen. Bekijk het Mbappé Paris Saint-Germain shirt 2021-22 voor een normale bedrukking.

Het populaire Paris Saint-Germain voetbalshirt is nu nog populairder door de grote sterren in de selectie. Ook door de finale in de Champions League. Een Nike voetbalshirt voor PSG met de bekende kleuren blauw en rood. Na Neymar voor 222 miljoen kwam Mbappe eerst op huurbasis maar uiteindelijk zullen ze ongeveer een transfersom van: €175.000.000 betalen.

Nike Mbappe PSG Thuisshirt 2020-2021

We hebben al veel gezien van de jongeling en dat begon bij AS Monaco. Nike heeft Kylian Mbappé binnengehaald voor de voetbalschoenen en gezicht van Nike. Dri-FIT is de technologie van de voetbalshirts Mbappé. Bij Voetbalshirtsdirect.nl hebben we ook uitshirts en 3e voetbalshirts met een bedrukking. Shop vandaag nog dit prachtige shirt voor jong en oud. Een geweldige spits die ook bij Paris Saint-Germain doorgaat met scoren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *