Romelu Lukaku Chelsea 3de Shirt 2021-2022

romelu lukaku chelsea 3de shirt 2021-2022Rugnummer 9 maakt het Romelu Lukaku Chelsea 3de shirt 2021-2022 compleet. Ga ook eens langs de 3rd tenues in de outlet voetbalshop. De spits uit België met naam Romelu Lukaku Bolingoli is de absolute ster. Wat vind je van het shirt welke is wit bedrukt?

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Voetbalclub: Chelsea FC
  • Belgisch international

De grote ster is weer terug in London. Hij was ooit als jeugdspeler ook actief voor Chelsea. De club heeft hem nu overgenomen van Internationale voor een knallend bedrag. Je denkt dat het dan een druk met zich mee zou nemen. Toch is dat niet helemaal waar. We zitten nu een paar weken van Lukaku te genieten en hij scoort en nu alweer op los. Eigenlijk overal waar hij speelt scoort hij veel.

Big Bom zoals hij wordt genoemd gaat sowieso 20x scoren dit seizoen!

Romelu Lukaku Chelsea 3de Shirt 2021-2022

Romelu Lukaku is de absolute superster van Chelsea Football Club. De Lukaku voetbalshirts vliegen over de toonbank door zijn tranfer. adidas heeft de Europese voetbalshirts ontworpen in een donkerblauwe kleur met witte accenten. Een bedrukking met Premier League logo in het nummer wil zeggen een officiële bedrukking. De spits scoort erop los maar we zijn benieuwd naar het hele seizoen. We gaan het rustig bekijken of Lukaku de ene naar de andere goal gaat maken als THe blues eenmaal gaat draaien. Een bedrukking kan plaatsvinden op het Nike Chelsea 3de shirt 2021-2022 en Chelsea 3de shirt kids 2021-2022.

  • Sterspeler: Romelu Lukaku Bolingoli
  • Bijnaam: Big Rom
  • Vorige clubs: RSC Anderlecht, Chelsea, West Bromwich & Everton
  • Totaaloverzicht: voetbalshirt bedrukken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *