Kane Bayern Munchen Shirt Uit 2023-2024

kane bayern munchen shirt uit 2023-2024Een paarse bedrukking met het Kane Bayern Munchen shirt uit 2023-2024. Deze heeft een standaard pasvorm net als het thuisshirt. Je kunt hier natuurlijk ook het trainingspak bij bestellen in onze fanshop.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Subsidesports.nl
  • Maat: mini, kids tot XXL
  • Transfer van 100 mln
  • Harry Edward Kane

Het adidas FCBM uitshirt Harry Kane 2023/24 in te verkrijgen in onze voetbal fanshop. Deze is nu als populairste bedrukking omdat hij net een transfer heeft gemaakt. In Nederland is het uitshirt met de Ligt achterop ook populair. Het shirt gaan we zien buiten de Bayern Arena. Verder heeft deze een normale pasvorm en gemaakt van 100% polyester. Je kunt ook het adidas Bayern Munchen thuisshirt 2023-2024 laten bedrukken met deze superspits.

Pubquizvraag moeilijk: hoeveel goals heeft H. Kane tot nu toe gemaakt in zijn voetbalcarrière.

Deze is ontworpen door het Duitse kledingmerk adidas. Kane staat boven het rugnummer met de logo’s van de Bundesliga in het nummer. Het voetbalshirt is geweldig ontworpen voor de wedstrijden buiten het stadion. Te zien in de Duitse competitie maar ook in de Champions League en diverse cups. Wens je een andere sterspeler achterop? Alles is mogelijk. Op de rechterborst vinden we het logo van de club en op de linkerborst het logo van adidas.

Kane Bayern Munchen Shirt Uit 2023-2024

Deze zullen als warme broodjes over de toonbank gaan. Dit komt door de transfer die ook even op zich liet wachten. Een grote verrassing dat de topscoorder van de Premier League nu naar Duitsland gaat. Afgelopen seizoen was het Haaland maar het jaar daarvoor. Bekijk ook het Engeland thuisshirt of meer van Harry Kane om je helemaal klaar te maken. We wensen je veel plezier deze en we hopen dat hij veel goals gaat scoren. Een spits die voor zoveel geld wordt gehaald zal ook een beetje druk voelen.

  • FC Bayern Munchen
  • adidas AEOREADY voetbalkleding
  • Competitie: Bundesliga & Champions League
  • Positie: spits

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *