Arjen Robben FC Bayern Thuisshirt 2019-2020

arjen robben fc bayern thuisshirt 2019-2020Als je toch een shirt moet kiezen ga dan voor het Arjen Robben FC  Bayern thuisshirt 2019-2020! Je kunt ook een andere variant met bedrukking krijgen. Een eerbetoon aan een speler die gaat vertrekken.

direct bestellen vsd

  • Voetbalshirts met naam en nummer
  • In: heren, dames, junioren en kids
  • bedrukking mogelijk

Waar gaat Arjen Robben heen? De man van glas is over zijn hoogtepunt heen maar dat maakt het het Robben shirt niet minder populair. Het begint echt een hebbeding te worden als we praten over een Arjen Robben voetbalshirt 2019/2020. Ben jij een echte voetballiefhebber of gewoon fan van Bayern Munchen dan is dit iets voor jou. Je hoeft alleen nog maar Arjen Robben te selecteren in de winkelwagen en het shirt wordt ontworpen. Voetbalshop heeft een bedrukking vanaf €9,95 maar is niet origineel. Kies hier ook het nieuwere adidas Bayern Munchen thuisshirt rood 2022-2023.

Arjen Robben Nieuws en Geschiedenis

Je kunt het Robben shirt bestellen voor kids, kinderen en senioren. We hebben het prachtige voetbalshirt nog niet veel gezien omdat Arjen Robben vaak geblesseerd is. We kunnen dit schrijven want de man van glas is nou eenmaal vaak geblesseerd. Het prachtige voetbalshirt met rugnummer 10 is nu nog populairder omdat hij zijn afscheid heeft aangekondigd. Wens je het shirt met naam te bestellen? Bij onze aanbieder is het voetbalshirt Arjen Robben bedrukt te verkrijgen.

Arjen Robben FC Bayern Thuisshirt 2019-2020

We beginnen hier boven met de carrière bij FC Bayern. Arjen die geboren is in Bedum begon zijn betaalde loopbaan bij FC Groningen. Robben groeide al snel uit tot een snelle buitenspeler met veel assists. Het duurde ook maar anderhalf jaar voordat PSV de speler alvast had vastgelegd. Bij PSV groeide Robben als snel uit tot publiekslieveling en vertrok in 2004 naar Chelsea. De drie jaar in het Nike Chelsea shirt waren niet anders dan voorheen alleen begonnen de blessures op te spelen. De buitenspeler wist toch een transfer af te dwingen naar Real Madrid. In die tijd speelde Robben daar met veel bekende Nederlanders. De man van glas zoals hij inmiddels werd genoemd door zijn talloze blessures vertrok na twee jaar naar Bayern Munchen.

  • Ster: Arjen Robben
  • Club: FC Bayern Munchen
  • Land: Nederlands Elftal
  • Rugnummer: 10

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *