Puma AC Milan Witte Voetbalsokken Thuis 2019-20

puma ac milan witte voetbalsokken thuis 2019-20Hier vind je de Puma AC Milan witte voetbalsokken thuis 2019-20. Grappig want de witte kleur zet bijvoorbeeld ook door in het trainingspak. Een nadeel als je niet zo’n fan bent van wit ;).

direct bestellen vsd

  • Prijs €17,95 kinderen/volwassen
  • In: kids, vrouwen junior en senior
  • Seizoen: 2019/2020
  • Kleur: wit met rode/zwart

Als we kijken naar de AC Milan thuis kousen 2019/2020 valt de kleur niet direct op maar wel de uitstraling. Je shopt hierboven direct de kousen voor het nieuwe seizoen. Je bent in ieder geval goedkoop uit met de Puma AC Milan witte voetbalsokken thuis 2019-20. Zoek je speciale artikelen of heb je nieuws over AC Milan? Laat het ons weten onderaan de pagina :). Ga ook voor het AC Milan trainingspak wit zwart 2018-19.

Oh oh Oh Oh Oh, La la la la la la la la, Il Milan…

Het volledige AC Milan tenue is populair in Italië maar ook  ver buiten Nederland. De kousen zijn een top aanvulling als je voetbalschoenen te los zitten! Een andere reden kan zijn dat je graag een compleet tenue in huis wilt. Shop bij ons ook het AC Milan shirt als je helemaal klaar wilt zijn. Je kunt ook kiezen om lekker te combineren bij Unisportstore. Het Nederlandse tintje in de persoon van Seedorf die nog steeds wordt geroemd maakt het volledige tenue extra populair. Na matige jaren heeft AC Milan in het verleden zoveel credit opgebouwd dat de club over heel de wereld wordt gesteund.

Puma AC Milan Witte Voetbalsokken Thuis 2019-20

De kousen vallen op in het wit met zwart, rood accenten. Aan de bovenkant loopt een soort balk waar ACM en Puma in staan. Deze strepen lopen horizontaal zoals je kunt zien. De Puma thuiskousen hebben een extra stevig voetbed waardoor je minder snel door je enkel zakt. Deze extra verstevigingen geven je extra gevoel om de bal lekker in de kruising te leggen. Wil je van kop tot teen AC Milan dan hebben onze partners zelfs nog mutsen en petten.

Je kunt de sokken perfect als cadeau geven! Een cadeau voor minder dan 20 euro is perfect 🙂

Puma heeft ook dit jaar de kousen weer ergonomisch gevormd. Je besteld automatisch een aparte linker en rechter sok. Een groot voordeel is de extra steun die je voelt wanneer je een voetbalschoen hierover aantrekt. Het geheel voelt dus stevig en je heb minder last van afleidende prikkels. De kans op blaren is ook afgenomen. Wil je een keer op bezoek of ga je voor een voetbalreis richting AC Milan? Laat het ons weten wat je zoekt en wij mailen je terug. Heel veel plezier met je AC Milan artikelen.

  • Club: AC Milan
  • Ergonomisch design
  • Puma kledingmerk
  • Dry-Cell materiaal voor extra verfrissing

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *