adidas Paul Pogba T-shirt Tango

adidas paul pogba t-shirt tangoadidas Paul Pogba t-shirt tango kopen? De collectie met complete naam adidas x Paul Pogba Capsule Collection bestaande uit een kledinglijn met dit shirt. De andere kledingstukken zijn trainingspakken, hoodie, ballen en petten. Maart 2016 is de samenwerking aangekondigd tussen PP en Adidas.

direct bestellen vsd
Prijs vanaf €51,95
Beschikbaar in: kids, junior en senior
adidas x Paul Pogba Capsule Collection
Overzicht: Paul Pogba

Waarom Paul Pogba? Deze flamboyante middenvelder van Manchester United FC heeft altijd iets unieks. De flamboyante Fransman een echte persoonlijkheid die doet denken aan hip hop wat ook in de kleding is verwerkt. Shop hieronder snel de nieuwste kleding.

paul pogba adidas collectie season one
direct bestellen vsd

adidas Paul Pogba T-shirt Tango

Een adidas Paul Pogba T-shirt Tango Graphic met de kleuren zwart en goud. T-shirts zijn een heerlijk item om je kledinglijn te introduceren. De creatieve en dynamische voetballer van United heeft ondanks alles een uitstraling waar je u tegen zegt. We hopen dan ook snel weer veel van deze held te zien. Muziek, dans en mode was altijd al een passie welke nu in de X Pogba lijn naar voren zijn gekomen. Interesses en voetbal combineren? Je kan dan alleen maar een adidas x Pogba Capsule Collection Season One om de markt brengen. Het grootste voetbalmerk heeft het goed gaan met een samenwerking zoals deze. High-End Fashion en hip-hop maar ook Parijs zijn verwerkt in de totale kledinglijn. De zwarte kleur zal de basis blijven en het gouden tintje maakt het af.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *