FC Kopenhagen Thuisshirt 1992-2017

fc kopenhagen thuisshirt 1992-2017FC Kopenhagen thuisshirt 1992-2017 kopen? Kledingsponsor adidas verzorgt al jaren het thuisshirt maar ook uitshirt, Europese shirt, trainingspakken, trainingskleding en shirts. De witte voetbalshirts gaan we zien in de Superligaen de Deens beker. Bezoek ook eens het Parken Stadion.

bestel nu

Prijs kids vanaf €58,50
Parken, Kopenhagen
Football Club København
Sterspelers: Augustinsson en Jores Okore

FC Kopenhagen met 11 kampioenschappen populair in binnenland maar ook in Nederland en Europa. Denemarken en de competitie waar veel spelers vertrekken naar de Eredivisie. De voetbalshirts, trainingskleding, trainingsshirts, vlaggen, voetbaltenues, sjaals en merchandise via onderstaande button.

FC Kopenhagen Thuisshirt 1992-2017

Een FC Kopenhagen thuisshirt 1992-2017 speciaal ontworpen voor de oprichting op 1 juli 1992. Een gefuseerde club tussen Kjøbenhavns Boldklub en Boldklubben 1903 en daar was København. Inmiddels een grote club in Denemarken met nu het thuisshirt, uitshirt en Europese voetbalshirt via bovenstaande button. De hoofdsponsor Carlsberg staat in het midden van de voetbalshirts. Blauwe details op het witte voetbalshirt komen al jaren terug op het shirt. Per 5 kampioenschappen mag een ster worden gedragen vandaar de 2 sterren boven het Football Club København logo. Een compleet Kopenhagen tenue thuis 2017? Shop dan ook een wit short en witte bijpassende kousen. Voetbalshirts worden gratis thuisbezorgd en zijn te verkrijgen voor kinderen, junioren, dames en heren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *