Gabriel Jesus Arsenal Thuisshirt 2022-2023

gabriel jesus arsenal thuisshirt 2022-2023Koop hier het Gabriel Jesus Arsenal thuisshirt 2022-2023 in de fanshop. Het thuisshirt van de club kan je ook bedrukken met andere naam. Hier eerste de held uit de spits van zijn nieuwe club.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Beschikbaar in: kids, junioren en senior
  • Bedrukte voetbalshirts
  • Meer info over aanbieder: Unisportstore

Het rugnummer voor het Gabriel Jesus voetbalshirt is 9. De ster is nu al geweldig populair onder de fans. Een thuisshirt met naam is te verkrijgen als Gabriel Jesus thuisshirt kinderen, dames en de gangbare maten voor senioren. Ga hier naar het adidas Arsenal thuisshirt 2022-2023 als je een andere naam achterop wenst.

Gabriel Jesus scoort veel maar is niet de onbetwiste nummer 1. Gaat dat veranderen bij Arsenal?

De Braziliaanse superster is voor een slordige 52 miljoen overgekomen van Manchester City. Die hadden hem op zijn beurt weer van Palmeiras overgenomen voor 30 mln. Inmiddels is dit alweer 5 jaar geleden. Zo snel gaat de tijd ;). Shop direct de voetbalkleding en stop deze in de winkelwagen. Je kan daar een naam en nummer selecteren en dus ook van Gabriel Jesus.

Gabriel Jesus Arsenal Thuisshirt 2022-2023

De spits gaat vast nog wel de nieuwe held worden. Bij zijn debuut hopen we dat hij direct zal scoren, dan heeft hij dat maar gehad. We hopen op een mooie toekomst voor deze held. Het thuisshirt is te bedrukken met Gabriel Jesus maar ook het uitshirt en Europese voetbalshirt kan ook voor de held worden ontworpen. Wens je een trainingspak of trainingskleding zoals deze man? Trainingspakken Gabriel Jesus zijn te bedrukken met nummer. Merchandise zoals sjaals en vlaggen van deze Braziliaanse voetballer? In de fanshop gaat het allemaal tevoorschijn komen. Bekijk hieronder alvast hoogtepunten van deze superster.

  1. Jesus moet dit seizoen in de basis gaan komen
  2. Als spits van Arsenal verwachten we minimaal 15 goals

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *