Kroos Real Madrid Shirt Thuis 2023-2024

kroos real madrid shirt thuis 2023-2024Je kunt hier het Kroos Real Madrid shirt thuis 2023-2024 kopen. Hij heeft zijn contract met 1 jaar verlengd dus deze kan met zekerheid worden besteld. Je hoeft dus niet bang te zijn voor een last minute transfer of er moet iets heel geks gebeuren.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Tony Kroos top middenvelder
  • 1 jaar erbij getekend

De centrale middenvelder is “nog” maar 33 jaar. Hij is misschien iets minder zeker van zijn plaats door de jongelingen maar ze wilden ook niet zonder hem. Alhoewel is zit te kijken hij heeft 52 wedstrijden meegedaan in het seizoen 2022-2023 dus niet echt voorbij gestevend. Het is een reden dat wij het voetbalshirt dan ook bedrukt aanbieden. Je kunt trouwens ook kiezen om het adidas Real Madrid shirt thuis vrouwen 2023-2024 te bedrukken met naam van Tony.

Hij heeft 5x de Champions League gewonnen en 6x de FIFA Club World Cup, hoe kan dat?

De Duitser op het middenveld heeft een verleden bij Bayern Munchen. Het kwam voort uit een ruildeal met Xabi Alonso. Het leuke is dat hij nog steeds speelt. In 2010 was hij in zijn beginjaren uitgeleend aan Bayer Leverkusen. Hier heeft hij zoveel indruk gemaakt dat hij daarna niet meer was weg te denken. Hij heeft verder bijvoorbeeld de wereldbeker gewonnen en een tal van Champions Leagues.

Kroos Real Madrid Shirt Thuis 2023-2024

Het voetbalshirt is een adidas ontwerp. Deze wordt dus gemaakt met de AEROREADY technologie. Dit wil zeggen een fris gevoel tijdens het sporten. We kennen het Koninklijke voetbalshirt natuurlijk als een witte met nu dus donkerblauwe accenten. Deze is in dit geval bedrukt. Bij ons kan je dat bij de aanbieder laten doen. Je shopt het gewone voetbalshirt en deze laat je dan bedrukken. Wil je een compleet tenue? Shop dan ook de kousen en het adidas Real Madrid voetbalbroekje thuis.

  • Tony Kroos voetbalkleding
  • Club: Real Madrid CF
  • Vorige club: Bayern Munchen
  • Kledingsponsor: adidas

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *