adidas Real Madrid Shirt Thuis Vrouwen 2023-2024

adidas real madrid shirt thuis vrouwen 2023-2024Ga hier voor het adidas Real Madrid shirt thuis vrouwen 2023-2024 in het wit. Het is een voetbalshirt met een standaard damespasvorm en gemaakt van 100% polyester. Je kunt deze ook bedrukken met je eigen naam en nummer of 1 van de speelsters.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Emirates Fly Better
  • Bedrukking mogelijk

In onze winkel hebben we het thuisshirt speciaal voor vrouwen. Je kunt het shirt bestellen in de maten xs tot xl. Wij van Voetbalshirtsdirect hebben online gespeurd naar de beste prijs. Zo zijn we uitgekomen bij Unisportstore.nl. Je kunt daarbij ook alle andere artikelen van de club krijgen. Bestel hier bijvoorbeeld ook de adidas Real Madrid sokken thuis tenue 2023-24 en adidas Real Madrid broekje thuis tenue 2023-24. Zo heb je een compleet tenue om de zomervakantie in te gaan.

Pubquiz vraag moeilijk: noem 2 damesvoetballers uit het vrouwenteam

adidas Real Madrid Shirt Thuis Vrouwen 2023-2024

Het is een ontwerp van het Duitse merk adidas. Normaal gesproken zouden we dan zeggen Clima-cool. Uiteraard is dat er nog wel maar dat heet tegenwoordig AEROREADY. Daarnaast heeft deze mesh panelen voor een fris en droog gevoel. Je kunt dus lekker sporten en voetballen in dit heerlijk voetbalshirt. Daarnaast kan je ook gewoon lekker chillen in deze. Naast het voetbalshirt voor dames hebben we ook het adidas Real Madrid shirt thuis kids 2023-2024.

  • Koninklijke dameskleding
  • adidas AEROREADY
  • Vrouwelijk pasvorm

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *