Marcus Rashford 10 United Thuisshirt 2020-2021

marcus rashford 10 united thuisshirt 2020-2021Koop hier een Marcus Rashford 10 United thuisshirt 2020-2021. In de Manchester United shop in de variant thuisshirt. Je kunt ook zijn andere shirt vinden, zelfs van het Engelse nationale team.

bestel nu

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Nationaliteit: Verenigd Koninkrijk
  • Beroep: aanvaller
  • Geboren op: 31 oktober 1997

Als je kijkt naar de Rashford voetbalkleding dan zie je thuisshirts, uitshirts en 3de voetbalshirts. De jongeling maakte zijn debuut onder Louis van Gaal. Wil je nu zijn complete tenue? shop dan ook het Manchester United wit voetbalbroekje thuis 2020-21 en voetbalsokken.

Je kent de speler natuurlijk inmiddels wel. Het is een dragende speler en echt een ster in wording. Al loopt het nog niet helemaal soepel bij United ligt dat zeker niet aan hem. Wat verwacht jij dit seizoen van deze jongeling?

Marcus Rashford 10 United Thuisshirt 2020-2021

De jongeling heeft al meer interlands gespeeld dan op 2 handen zijn te tellen. We hebben inmiddels zijn doorbraak bij Manchester United FC meegemaakt. Hij is natuurlijk al belangrijk geweest maar nu ook voor de basis. Wedstrijdshirts van Rashford worden steeds populairder ook onder de jonge fans. Shop snel de Rashford shirts en kleding. Ben je benieuwd welke schoenen hij draagt? Dat zijn de Nike Hypervenom. Je kunt hier ook doorklikken naar het Fernandes Manchester United thuisshirt 2020-2021.

Hieronder even kort een top 5 producten van deze held;

  1. Engeland thuisshirt
  2. Manchester United thuisshirt rood
  3. Rashford voetbalschoenen
  4. United trainingspak
  5. Manchester United uitshirt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *