Manchester United Wit Voetbalbroekje Thuis 2020-21

manchester united wit voetbalbroekje thuis 2020-21Je kunt hier direct een Manchester United wit voetbalbroekje thuis 2020-21 bestellen. Hij is weer is in het wit bechikbaar voor dit nieuwe voetbalseizoen. Ben je bijvoorbeeld in het bezit van het adidas Manchester United thuisshirt 2020-2021 van nu? Je kunt dan zelf een beetje combineren.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Beschikbaar in: kids, junior en senioren
  • Stof: 100% polyester

Je kunt de kousen zien als de aanvulling op je Manchester United tenue. We gaan deze zien in het Old Trafford en op de tv. Ga hierboven direct voor het Manchester United wit voetbalbroekje thuis 2020-21 voor de beste prijs bij Unisportstore.nl. Je kunt ook gaan voor een adidas United thuisshirt mouwen 2019-20. Bestel je deze vandaag dan heb je deze morgen dus al in huis :).

Man United heeft minimaal 3 aankopen / transfers nodig om kampioen te worden

Je kunt dus bij onze aanbieder nog kiezen voor een compleet tenue. Het thuis short is gemaakt in samenwerking met adidas. Je komt dus professioneel op de training met dezelfde kleding als de United spelers. Maak jezelf helemaal klaar voor een spannend seizoen. Denk jij dat United ver gaat komen in de Champions League of überhaupt een prijs pakt?

Manchester United Wit Voetbalbroekje Thuis 2020-21

Hier nog wat extra info over het Manchester United thuis short 2020/21. Vorig seizoen was deze nog zwart nu is voor wit gekozen. Op het rechter bovenbeen is het United logo terug te vinden. Aan de zijkanten de bekende adidas strepen in het rood. Door de samenwerking met adidas, is het broekje gemaakt van het hoogwaardige Clima-cool materiaal. Dit zorgt ervoor dat het materiaal snel vocht afvoert wanneer je transpireert. Tijdens trainingen zal deze dus altijd comfortabel en droog aanvoelen op je lichaam.

Hieronder extra informatie als je op bezoek wilt bij Old Trafford 🙂

Wil jij een keer een voetbalreis naar Manchester United meemaken? Wij vergelijken ook voetbalreizen zoals naar Old Trafford! Je boekt deze dan compleet met vlucht, tickets en overnachting. Ook kan je alles los bestellen. Wil jij het prachtige stadion Old Trafford van dichtbij bekijken dan is dit jouw kans. Je ziet de sterren van het team ook nog eens van dichtbij. Shop daarnaast nog een outlet Manchester United regenjas 2017-2018 van seizoenen geleden :).

  • Stadion: Old Trafford
  • Bijnaam: The Red Devils
  • Bezoek hieronder de sterren van MUFC

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *