adidas Real Madrid Blauw Shirt Uit Kids 2021-2022

adidas real madrid blauw shirt uit kids 2021-2022Koop hier voor je kinderen het adidas Real Madrid blauw shirt uit kids 2021-2022. Gaat je hart sneller kloppen voor de Koninklijke uit Madrid? Kies dan het voetbalshirt met bijvoorbeeld een naam achterop. In het wit het adidas Real Madrid thuisshirt 2022-2023 voor een complete set.

direct bestellen vsd

  • Shop hierboven bij Unisportstore.nl
  • Seizoen: 2021/2022
  • Standaard pasvorm & 100% polyester

De fantastische voetbalclub Real Madrid Club de Fútbol met ook dit seizoen een uitshirt. We kunnen wel zeggen dat Real Madrid CF redelijk succesvol is als het gaat om de Champions League. Zinédine Zidane is inmiddels vertrokken en Carlo Ancelotti is gekomen met de hoop om wederom de CL te winnen. Kan jij een reden noemen om het shirt uit niet in huis te halen? In dit geval gaat het om een shirt in de maten 128 cm tot 176 cm dus van 8 jaar tot 15.

When you play in a great club like Real Madrid, it’s hard to stay here. – Karim Benzema

Wat valt jou direct op aan het uitshirt? Een feit is dat het de uitstraling heeft gekregen van een shirt uit het verleden. Als je de club wilt eren met het feit dat ze fantastische prijzen hebben gewonnen waaronder 13x de Champions League. Boegbeelden als Benzema, Luka Modrić en Marcelo kunnen lopen wel voorop bij deze successen. Een gemis blijft C.Ronaldo maar ach ook hij raakt op leeftijd. Mocht je gaan voor het shirt? We wensen je dan veel plezier met het prachtige Real Madrid CF uitshirt.

adidas Real Madrid Blauw Shirt Uit Kids 2021-2022

Het adidas Real Madrid shirt uit kind 2020/21 gaan we dus zien in de uitwedstrijden. De wedstrijden buiten het Estadio Santiago Bernabéu kunnen ook worden bezocht. Toch raden we aan eerst is een thuiswedstrijd te bezoeken. Het is namelijk een prachtige club met een rijke historie. Bestel het shirt of ga een keer langs om de sterren dichterbij te zien! Alhoewel het stadion is zo groot dat je nog een vergrootglas nodig hebt.

  • Real Madrid CF
  • Uitwedstrijden
  • adidas voetbalkleding

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *