Nike PSG Tenue Minikit Baby Wit 2023-2024

nike psg tenue minikit baby wit 2023-2024Koop hier een Nike PSG tenue minikit baby wit 2023-2024. Je ziet deze weer met Qatar in het midden. Het is veel wit en dat maakt het toch tot een klassiek tenue. In het shirtje zitten drukknopen voor de kleintjes.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Hoofdsponsor: Qatar Airways
  • Beschikbaar: vanaf 3 maanden

Een Paris Saint-Germain minikit wit bestaat uit het uitshirt, short en kousen. Je kunt dus als voetbalfan of fan van de club deze dragen. Ze beginnen namelijk al bij kids vanaf 3 maanden. Vandaar dat er drukknopen in het shirt zitten. Daarnaast heeft het broekje een trekkoord. Je vindt in onze shop nog veel meer voor de kleine fans. We hebben bijvoorbeeld ook nog het oude Nike PSG uittenue minikit 2021-2022 ook in het wit.

Pubquiz vraag moeilijk: wat is de laatste Europese prijs van Paris Saint-Germain.

Nike ontwerpt de kleding al jaren en soms doen ze dat in samenwerking met Jordan. Het is nu extra tof om de kleine kids ook in de tenues te zien lopen. Je kunt ze eenvoudig bestellen bij onze betrouwbare aanbieder Unisport. Je kind is nog maar net geboren en het kan al een minikit aan. Ideaal als je samen voetbal wild kijken op de bank. Maak je klaar voor een nieuw seizoen voetbal. Voor senioren het Nike Paris Saint Germain uittenue 2023-2024.

Nike PSG Tenue Minikit Baby Wit 2023-2024

Wanneer je deze vandaag besteld, krijg je deze na 2 dagen in huis. Je kunt het shirt en short ook laten bedrukken. Dit kost overigens wel extra. Je kunt natuurlijk kiezen voor een naam en nummer. De sterren zoals Gonçalo Ramos, Ousmane Dembélé, Asensio en natuurlijk Mbappé zijn geliefd onder de supporters. Je kunt dus zelf bepalen wie je achterop wilt. Altijd leuk de kleding voor de kleinste fans. We krijgen ook nog trainingspakken voor baby’s maar dit later.

  • Paris Saint-Germain
  • Minikits vanaf 3 maanden tot 6 jaar
  • Nike Dri-FIT & mesh
  • Bedrukking mogelijk
  • Uitwedstrijden van de club

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *