Inter Milan Trainingspak Zwart 2022

inter milan trainingspak zwart 2022Een unieke kleur pak aanschaffen? Ga voor het Inter Milan trainingspak zwart 2022. Eerder hadden we in het shop al hetzelfde trainingspak en dan meer geel en dus met de kleuren zoals aangegeven.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • In: kinderen en senioren
  • Jack en trainingsbroek
  • Dri-FIT technologie

Voetbal trainingspakken Internazionale zijn te vinden in de kleuren grijs met zwart en blauwe accenten. Shop hierboven direct de verschillende Inter Milan trainingspakken bij onze aanbieder Voetbalshop.nl. In het zwart hebben we ook het Nike trainingspak 2018 Camo Club grijs wit om wat te variëren.

Dumfries gaat een vast speler worden in de selectie van Inter – VSD

De nieuwe trainingspakken voor dagelijks gebruik of naar de training? Spelers dragen de trainingspakken op de bank, tijdens persconferenties en onderweg naar de wedstrijden. In dit geval is het een 4de trainingspak voor de tweede seizoenshelft. Uiteraard is ook dit trainingspak ontworpen door Nike Dri-FIT trainingspakken zorgen voor een comfortabel gevoel en vocht wordt naar de buitenste lagen gedreven. Spelers als Martinez, De Vrij & Dzeko ga je zien in dit Inter Milan trainingspak zwart 2022. Shop de trainingspakken en joggingspakken voor kinderen, vrouwen en heren in de online voetbalshop van Internazionale. Kies hier ook het vergelijkbare Nike Barcelona trainingspak geel blauw 2020.

Inter Milan trainingspak Zwart 2022

Voor de nieuwste spelers van Inter natuurlijk ook een Nike Internazionale presentatiepak. Je kunt de trainingspakken en presentatiepakken ook bedrukken met initialen en nummer. Ben jij een groot fan van de sterren van Inter Milan of eigen initialen en nummers kunnen worden gestikt. Het trainingsjack en trainingsbroek kan ook los worden besteld. In totaal met 5 steekzakken zodat je veel spullen kunt opbrengen. De uiteinden van de mouwen en pijpen zijn iets strakker zodat de warmte binnen blijft. Een zwart anthem-jack is nieuw helemaal in combinatie met een zwart trainingsbroek. Veel plezier met de trainingskleding voor jong en oud bij Voetbalshirtsdirect.nl. Ga ook eens langs het Nike Inter Milan trainingspak 2020-21.

  • Club: Inter Milan
  • Trainingskleding: Nike
  • Zwart trainingsjack
  • Zwart trainingsbroek
  • Sterren: De Vrij & Martinez

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *