adidas Juventus 3rd Kousen 2021-2022

adidas juventus 3rd kousen 2021-2022We hebben hier weer de adidas Juventus 3rd kousen 2021-2022 in de fanshop. Je kunt dus lekker gaan trainen met de nieuwste Europese voetbalsokken van Juve. Ben je onderweg om een compleet Europees voetbaltenue te krijgen? Dit is de eerste stap :).

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Beschikbaar in: kids en senioren maten
  • Linker en rechter sok

De sokken zijn voor een klein bedrag aan te schaffen. Lekker toch als je stabiliteit zoekt in je voetbalschoenen. Wat vind jij van het nieuwe Juventus Europese tenue? We gaan deze sowieso zien op de dinsdag en woensdagavond in de Champions League. De club uit Turijn speelt de thuiswedstrijden in het zwart met wit. Uiteraard willen ze ook dit seizoen landskampioen worden en het liefst de finale van de Champions League halen. De vraag of dat allemaal mogelijk is. Klik hierboven in ieder geval door om de Juventus Europese kousen aan te schaffen bij Unisportstore.nl voor de beste prijs ;).

adidas Juventus 3rd Kousen 2021-2022

Als we kijken aar de voetbalsokken dan zie je gelijk de unieke kleur. We gaan dit tenue dan ook alleen zien tijdens de Europese wedstrijden en in de beker. Verder valt het op dat een Juventus derde tenue gestroomlijnd in elkaar zit voor een professionele look. Zoals gezegd zijn ze ontworpen door adidas. adidas is niet bepaald niet binnen de voetbalwereld en ontwerpt de kleding dan ook met een chille stof. Vocht wordt in dat geval naar de buitenkant van het materiaal gebracht.

De sokken zijn ontworpen met een linker en rechter variant. Daarnaast heeft adidas een luchtige stof om nog lekkerder te sporten..

De Juventus voetbalsokken zijn voorzien van een ergonomisch voetbed. Je merkt het direct in de voetbalschoenen dat ze zorgen voor een perfecte pasvorm. Loop dus morgen al met de nieuwste kleding van Juve! Zoek je toch nog wat anders? Klik op de blauwe link voor een Juventus Thuisshirt 2019-2020. Denk jij dat Ronaldo gaat zorgen voor een Champions League overwinning? Hier ook trouwens het complete Juventus blauw tenue Europees 2019-2020.

  • Competitie: Europa, Italiaanse beker en Serie A
  • Officiële kleding uit de Juventus store
  • Juve derde tenue
  • adidas Clima-cool technologie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *