Juventus 3e Voetbalbroekje 2021-2022

juventus 3e voetbalbroekje 2021-2022Scoor hier het Juventus 3e voetbalbroekje 2021-2022 voor de Champions League. Deze kan je dus ook top gebruiken als zwembroek. Een short met normale pasvorm. We zijn erg benieuwd wanneer jij nou een voetbalbroekje draagt :).

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Juventus Football Club
  • Beschikbaar in: kids en senioren maten

We gaan hier verder in op het ontwerp van het Juventus 3e voetbalbroekje 2021/22. Daarnaast krijg je wat extra info over de club zelf. Je wilt natuurlijk weten wat het ontwerp is en vooral wat de stof doet. We kunnen hier alvast vertellen dat we de kleding gaan zien op het Europese toneel. Ben je toch meer van de voetbalshirts? Klik dan op de blauwe link: adidas Juventus 3de shirt 2019-2020. Hoe ver denk jij dat de club uit Turijn gaat komen tijdens het toernooi om de cup met de grote oren?

Een voetbalbroekje is ook populair als zwembroek, behalve de witte shorts

Het is een prima tenue maar nog niet heel erg populair. Een voordeel van een blauwe kleur is dat deze als zwembroek gebruikt kan worden. We zijn met zijn allen benieuwd hoe het zal gaan in de Champions League. Maak je alvast klaar en bestel een shorts via de button of ga voor bijpassende adidas Juventus 3rd kousen 2021-2022!

Juventus 3e Voetbalbroekje 2021-2022

Als we kijken naar de kleur van het Juventus 3de short dan zien we een blauwe basiskleur. Je hebt dan ook weer te maken met de adidas strepen aan de zijkant. Op zich maakt het een tenue wel extra fraai. Op het rechter bovenbeen is het club logo te vinden en het adidas logo op de linkerkant. Het broekje is, net zoals het gehele tenue voorzien van de Clima-cool technologie van adidas. Op deze manier zal het broekje niet aan je benen gaan plakken. Zweet wordt namelijk afgevoerd naar de buitenkant van het materiaal. Maak dus vandaag nog je Europese tenue van Juventus FC compleet met dit schitterende short.

  • Competities: Europa, Serie A
  • Juventus store
  • Compleet Juve 3e tenue
  • Speelstad: Turijn
  • Kledingmerk: adidas

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *