Nike PSG Shirt Thuis Kids 2022-2023

nike psg shirt thuis kids 2022-2023Koop hier het Nike PSG shirt thuis kids 2022-2023. Een voetbalshirt met een normale pasvorm en voor iedereen. Alle andere blauwe voetbalkleding voor dit seizoen ontworpen door Nike.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Beschikbaar in: kids, junior, senioren
  • Parc des Princes
  • Sponsor: QATAR airways

Een thuisvariant is altijd geweldig populair. Die zien we daarom terug in de top 10 voetbalshirts van ieder seizoen. Je gaat deze zien in de Ligue 1, de Franse beker en in de Champions League. In Nederland hebben we meerdere aanbieders voor het thuisshirt. Je kunt hierboven naar Voetbalshop.nl waar ze de beste online prijs hebben. Het thuisshirt is populair maar we hebben ook voetbal trainingspakken, shirts en merchandise. Je kunt deze als uit variant bestellen via: het Nike Paris Saint Germain uitshirt 2021-2022

Shop ook sjaals, vlaggen en natuurlijk Neymar en Kylian Mbappé thuisshirts, uitshirt en 3de voetbalshirts. Kies hier ook voor het Nike PSG thuisshirt dames 2022-2023.

Deze zijn zoals gezegd ontworpen in samenwerking met Nike. Nike zorgt voor de voetbalkleding altijd voor een fris design met een heerlijke technologie. Als je kijkt naar het midden staat daar nu Qatar Airways en niet meer Accor Live Limitless. Voor Accor Live Limitless was het Fly Emirates op het shirt. Het Nike logo en het club logo zijn terug te vinden aan weerszijden op de borst van het voetbalshirt. Ga los en kies de nieuwste kleding bij ons.

Nike PSG Shirt Thuis Kids 2022-2023

Het compleet tenue is alleen volledig te bestellen bij Unisportstore. Je kunt natuurlijk zelf ook rondspeuren op het internet. Een voordeel is de online prijs die snel daalt als het seizoen een stukje verder is. Via de button kom je in ieder geval bij Voetbalshop.nl. Hier vind je al het Jordan PSG trainingspak Vaporknit zwart 2023-24 of andere artikelen. Het is ook mogelijk om een van de spelersnamen achterop te laten bedrukken. Bent u dus fan van Messi of Icardi, Kylian Mbappé of Neymar Jr. dan is dit geen enkel probleem om op je voetbalshirt te laten terugkomen.

  • Paris Saint-Germain
  • Nike Dri-FIT kleding
  • Sterren: Mbappe en Neymar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *