Nike PSG Thuisshirt Dames 2022-2023

nike psg thuisshirt dames 2022-2023Koop hier het Nike PSG thuisshirt dames 2022-2023. Je kunt ook een gender neutrale of heren voetbalshirt kopen. We hebben ze allemaal hangen in onze voetbalshirt shop.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Maten: Small tot Large
  • Seizoen: 2022/2023
  • Damesvoetbal Paris Saint Germain

Wil je een compleet thuistenue voor vrouwen? Je kunt dan naast dit shirt ook een broekje en de sokken bestellen. Onderaan deze alinea kan je trouwens op de blauwe link klikken. De drie componenten maken het gehele tenue compleet. Je kan hier ook direct voor het Nike Paris Saint Germain voetbalbroekje thuis 2022-23 gaan.

Het shirt voor vrouwen gaan we terug zien tijdens de thuiswedstrijden in de Champions League, Ligue 1 en de Franse beker.

Je kan morgen al in dit geweldige thuisshirt rondlopen. Het voetbalshirt met unieke kleuren is er voor iedereen. De kleuren van de club zijn overwegend blauw met Bordeaux rode en witte accenten. Je ziet deze dan ook op het shirt. We kijken we weer uit naar de heerlijke wedstrijden in de Champions League. Een comfortabel voetbalshirt speciaal ontworpen voor dames met een diepe kraag. Je kan deze kleding kopen om te sporten of te trainen. Klik ook eens op het Paris Saint Germain thuisshirt 2020-2021.

Nike PSG Thuisshirt Dames 2022-2023

Het Paris Saint Germain thuisshirt vrouwen 2022/23 is ontwikkeld door Nike. Nike met een jarenlange reputatie in de sportwereld. Een fantastisch voetbalshirt met een prachtige uitstraling. Je ziet dan ook direct de blauwe basiskleur met aardig wat rood nu. Ga je vaak voetballen? Dan is dit shirt natuurlijk ideaal. Deze heeft een perfecte pasvorm en tevens gemaakt van 100% polyester. Maak dus vandaag nog je kleding compleet. Volg ons op de sociale kanalen voor de nieuwste voetbalshirts zoals het Nike Barcelona shirt thuis dames 2023-24 met dezelfde kleur.

  • Frans competitie
  • Nike Dri-FIT technology
  • Vrouwen / Dames
  • Officieel PSG Fanshop artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *