Nike Barcelona Shirt Thuis Dames 2023-24

nike barcelona shirt thuis dames 2023-24Je shopt hier het Nike Barcelona shirt thuis dames 2023-24. Het is de vrouwelijke variant van het thuisshirt. We gaan het shirt zien in de Primera Division, Copa en dinsdag en woensdag tijdens de Champions League wedstrijden.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Beschikbaar in: dames en vrouwen
  • Te zien tijdens de thuiswedstrijden

Een ding van voetbal wat nog steeds veel mensen in hun hoofd hebben, is het feit dat vooral mannen voetbalfan zijn. Dit is natuurlijk al lang niet meer het geval en daardoor is het Barcelona shirt thuis vrouwen met strepen 2023/24 nu ook beschikbaar. Bijpassend het Nike Barcelona broekje thuis blauw 2023-2024 als je nog meer kleding zoekt.

Vrouwenvoetbal wordt steeds populairder omdat het niveau stijgt

Een FCB shirt is natuurlijk ontworpen met een geheel andere pasvorm dan het mannen thuisshirt. Zo heeft deze een diepere V-hals maar met dezelfde draagcomfort. We zijn sowieso benieuwd naar de thuiswedstrijden van de club en ook in het Europese opzicht. Door het winnen van de landstitel vorig seizoen is de club weer verzekerd van een deelname aan de Champions League.

Nike Barcelona Shirt Thuis Dames 2023-24

Het FC Barcelona shirt is geheel afgestemd en ontwikkeld om de vrouwelijke vormen waardoor je er met dit shirt vrouwelijk uitzien. De blauwe en rode vierkanten op het shirt zijn compleet nieuw. Nike heeft dus lekker gek gedaan dit seizoen. De Dri-Fit technologie is dus verwerkt in het shirt omdat Nike deze ontwerpt. Mocht je dus op het veld staan of bijvoorbeeld aan het hardlopen bent, zal het shirt niet plakkerig gaan aanvoelen. Maak jezelf klaar voor het nieuwe seizoen van Barcelona of wanneer je zelf bijna weer gaat trainen. Kies hier ook het oudere Nike Barcelona thuisshirt 2022-2023.

  • Officieel Barcelona shop artikel
  • Primera Division & Champions League
  • Maten: vrouwen
  • Nike Dri-Fit technologie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *