Paris Saint Germain 3de Shirt Zwart 2021-2022

paris saint germain 3de shirt zwart 2021-2022Koop hier het Paris Saint Germain 3de shirt zwart 2021-2022 wordt ook het Champions League shirt genoemd. We gaan deze vooral in Europa zien en soms in de competitie. Je kunt ook natuurlijk het thuisshirt of nog meer kleding bestellen in de shop.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Kleur zwart met grijs
  • In: kids, dames, junioren en senior

De Franse club, PSG heeft een hoop prijzen gewonnen en wil ook een keer de Champions League op haar naam gaan zetten. PSG kan bijna ieder seizoen doorstromen naar de groepsfase van de Champions League. Het is daarom niet gek dat het Paris Saint Germain shirt altijd zo populair is. Wil je deze vandaag nog bestellen? Dan heb je het voetbalshirt morgen in huis.

Welke speler hoop jij dat PSG aan de selectie gaat binden in de komende tijd?

Deze is zoals meerdere clubs hebben gekozen in het paars. We hopen dat PSG zich kan meten met Real Madrid en Manchester City in de CL. De grote verandering met het tenue is de polo uitstraling. Het PSG 3de shirt is dus ontworpen met knopen of gekkigheid. Het voetbalshirt is Dri-fit ontworpen zoals we dat kennen van Nike voetbalkleding. De Mesh-panelen lopen als een pijl naar beneden om ten alle tijden een fris gevoel te geven. Hier ook het Nike Paris Saint Germain uitshirt 2021-2022

Paris Saint Germain 3de Shirt Zwart 2021-2022

Het is dus ook bij het Nike PSG 3e shirt mogelijk om een naam achterop te laten bedrukken. Wie wil nou niet een Messi, Neymar Jr of Mbappe shirt in de kast? Een voetbalshirt bedrukken kost een paar tientjes extra. Het Paris Saint Germain shirt is slimfit ontworpen en te verkrijgen in diverse maten. Het voetbalshirt is gemaakt van 100% polyester. Nog niet uitgekeken neem dan een kijkje bij het Nike Paris Saint Germain trainingspak 2019-2020.

PSG gaat dit seizoen de finale van de Champions League bereiken met Messi – VSD

De trainer weet maar al te goed dat sterspelers moeten worden gehaald om mee te kunnen draaien in de top. Het team is de afgelopen jaren versterkt met natuurlijk Mbappe en Neymar Jr. maar ook met Messi. PSG heeft een wereldverdediging staan met onder andere Marquinhos maar zoekt altijd wat extra’s. Het zullen dus prachtige wedstrijden worden in het zwarte Paris Saint Germain 3de shirt. We weten in ieder geval zeker dat het spectaculaire wedstrijden gaan worden in het Parc des Princes tijdens de Ligue 1.

  • Stadion: Parc des Princes
  • Champions League kleding
  • Hoofdsponsor: Accor Live Limitless
  • Speelstad: Parijs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *