Villarreal CF 3de Shirt Blauw 2021-2022

villarreal cf 3de shirt blauw 2021-2022Koop hier het Villarreal CF 3de shirt blauw 2021-2022. Villarreal Club de Fútbol heeft in de shop het grijze 3e voetbalshirt. De Spaanse beker en Europa is het podium voor dit voetbaltenue. Shop ook het thuisshirt in het geel of een uniek trainingspak van deze sub marine.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Beschikbaar in: kids tot XXXL
  • Kleuren: roze en blauw

Het blauwe voetbalshirt bevat licht blauwe en roze accenten. Deze is te verkrijgen voor kinderen en senioren. De soort v-hals maakt het Joma voetbalshirt tot 1 geheel. Aan de zijkant is het voetbalshirt ook lichtblauw met bijpassende logo’s. Wil je een compleet Villarreal 3e tenue 2021/22? Shop ook een blauw voetbalbroekje en grijze kousen.

Danjuma gaat Villarreal CF helpen met minimaal 12 assists – VSD

Jaha! Een nieuwe shirt betekent je collectie aanvullen. Welke shirt vind jij het mooist als je naar de Europese shirts kijkt?

Villarreal CF 3de Shirt Blauw 2021-2022

Het nieuwe 3de shirt is niet de enige. We hebben ook het thuisshirt, uitshirt en trainingspakken van El Submarino Amarillo. We hebben de senioren voetbalshirts in de maten S, M, L, XL en XXL. Een thuisshirts is wel te verkrijgen voor kinderen en vrouwen. Wil je een voetbalshirt bedrukken? Uiteraard kan je kiezen voor je favoriete voetballer. Je kunt ook kiezen voor je eigen naam en nummer. Ga hier ook voor het Joma Villarreal CF thuisshirt 2022-2023 en Villarreal CF rood uitshirt 2021-2022.

  • Club: Villarreal CF
  • Bijnaam: El Submarino Amarillo
  • Voetbalkleding van Joma

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *