Joma Villarreal CF Thuisshirt 2022-2023

joma villarreal cf thuisshirt 2022-2023Koop hier het Joma Villarreal CF thuisshirt 2022-2023. Joma voetbalshirts zijn vrij uniek. Het voetbalshirt heeft een normale pasvorm en ja zeg eerlijk wie kent deze club niet. Bestel deze direct hieronder.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Beschikbaar in: kids tot XXXL
  • Joma voetbalkleding
  • Villarreal Fanshop
vill

Villarreal Club de Fútbol heeft inmiddels de nieuwste voetbalshirts voor La Liga op de markt gebracht. De kledingsponsor Joma heeft zowel wedstrijdkleding en trainingsartikelen. In Estadio de la Cerámica gaan we bijvoorbeeld het prachtige gele voetbalshirts zien. Je kunt deze vandaag nog bestellen bij Voetbalshop.nl. Je kunt ze ook in de varianten Villarreal CF rood uitshirt 2021-2022 en Villarreal CF 3de shirt blauw 2021-2022 krijgen.

Sterspelers Gerard Moreno, Danjuma en Pau Torres zorgen voor deze wereldprestatie

In de store het Villarreal FC shirt geel 2022/23 en andere voetbalshirts. Deze gaan we zien in La Liga, Copa del Rey en de Champions League. De club doet het eigenlijk al jaren prima. We hopen ze dan ook veel te zien in de Spaanse competitie maar vooral in de Champions League. We zijn ook benieuwd hoe de sterren Torres & Moreno het doen. Joma is sinds een aantal seizoenen kledingsponsor van de Spaanse club. Prachtige voetbalkleding met thuistenues in het geel. Via bovenstaande button direct de voetbalkleding van de club. In de shirt shop naast de wedstrijdkleding, trainingskleding, voetbal trainingspakken en merchandise voor kinderen, junioren vrouwen en heren.

Joma Villarreal CF Thuisshirt 2022-2023

Het thuisshirt met het gebruikelijke design en kleur. Een prachtig voetbalshirt van een bijzondere club. Het geel wordt afgewisseld met navy blauwe accenten. De klassieke V kraag maakt het voetbalshirt erg gewild. Een subtiel patroon en blauwe accenten en strepen tot 1 geheel. Joma is een Spaanse sportmerk met unieke logo’s en geweldig ontwerp. cVf vinden we op diverse plekken terug op het shirt. PAMESA CERAMICA al jaren te zien op het midden van het voetbalshirt. Wil je liever een compleet tenue thuis? Shop dan ook voetbalshorts en kousen voor een compleet tenue.

  • Club: Villarreal CF
  • Afkorting: cVf
  • Sponsor: PAMESA CERAMICA

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *