Puma Olympique Marseille Uitshirt Donkerblauw 2020-21

puma olympique marseille uitshirt donkerblauw 2020-21Koop hier het Puma Olympique Marseille uitshirt donkerblauw 2020-21. Deze is dan ook compleet anders dan het Olympique Marseille thuisshirt Uber Eats 2020-2021. Je kunt wel verschillende varianten bestellen als je daar behoefte aan hebt.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • In: junior, vrouwen en heren maten
  • Gratis thuisbezorgd!
  • Olympique Marseille Fanshop

Je kon wel verwachten dat het uitshirt van Olympique Marseille een iets andere kleurencombinatie zou krijgen. Iedereen kent wel de Dry-fit technologie en die is er nu ook. Dit is ontworpen voor de warme dagen om lucht door de panelen heen te krijgen. Bestel hierboven het Olympique Marseille uitshirt direct bij onze partner Unisportstore.nl.

We gaan deze zien buiten het Stade Velodrome. Waarschijnlijk in de wedstrijden in de Ligue 1, Coupe de France, Coupe de la Ligue en wedstrijden in Europa. Houd jij van unieke voetbalshirts en draag jij Marseille een warm hart toe? Je kunt je hele collectie bij ons compleet maken. Deze heeft een normale pasvorm en is ontworpen van 100% polyester. Ga ook eens langs bij het Puma Olympique Marseille trainingspak 2020-21 in onze fanshop.

Puma Olympique Marseille Uitshirt Donkerblauw 2020-21

Wat kan je verwachten van een adidas Marseille voetbalshirt? Het is een kwalitatief hoogwaardig Puma ontwerp. Allereerst het Puma logo op de linkerborst en dat maakt het toch wel koning. Nieuw is de hoofdsponsor Uber Eats dus dat is wel grappig. Wil jij een voetbalshirt bedrukken? Natuurlijk is het mogelijk om deze te bedrukken met naam en rugnummer. Let wel op dat niet alle bedrukking origineel zijn van Olympique. Alvast heel veel plezier met het voetbalshirt en we zien je graag terug.

  • Club: Olympique Marseille
  • Competities: Ligue 1, Coupe de France, Coupe de la Ligue
  • Voetbalshirts ontworpen door Puma

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *