Nike Liverpool Thuisshirt Rood 2023-2024

nike liverpool thuisshirt rood 2023-2024Koop hier het Nike Liverpool thuisshirt rood 2023-2024! Ga je voor de dames variant? We hebben de kleding voor vrouwen maar ook als genderneutraal. Wat vind je van het klassieke voetbalshirt voor de thuiswedstrijden?

direct bestellen vsd

 • Direct naar Voetbalshop.nl
 • In: kids, kinder, junior vrouwen & heren
 • Nike voetbalkleding

Het thuisshirt is samen met de thuiskousen en shorts te verkrijgen. Tenminste als je een compleet voetbaltenue zoekt. LFC was zoals altijd weer als eerste met het voetbalshirt op de markt. Deze voor dames? Klik dan op de blauwe link: Nike Liverpool thuisshirt vrouwen 2022-2023. Nu met heel veel trots door een geweldig vorig seizoen. Welke voetballer zou jij achterop laten bedrukken?

LFC voetbalshirts zijn in het rood met witte accenten ontworpen. Een thuisshirt die je moet hebben als je fan bent van de club. Het thuisshirt is er voor de thuiswedstrijden op Anfield Road, Liverpool. Afgelopen seizoen zijn The Reds ver gekomen in de Champions League en hebben ze de Barclays Premier League gewonnen. Naast de wedstrijden in de Engelse competitie ook in de League cup, FA cup. Het rode Liverpool FC shirt zorgt daarom ook voor de bijnaam “The Reds”. Wil je alles op een rijtje krijgen? Klik dan op de blauwe link: Liverpool FC.

Nike Liverpool Thuisshirt Rood 2023-2024

Het Liverpool thuisshirt gaan we zien om de schouders van de sterren Gakpo, M.Salah en Virgil van Dijk. Nike met de ademende technologieën welke Dri-FIT technologie wordt genoemd. Zoek je deze voor de training of voor in de sportschool? Ga voor het prachtige Liverpool FC shirt thuis. Nike ontwerpt de shirts speciaal voor sporten maar zijn ook comfortabel op te dragen in de pub wanneer je Liverpool FC gaat aanmoedigen. Liverpool FC heeft nu een selectie om weer mee te gaan strijden om het kampioenschap. Bij Voetbalshirtsdirect.nl hebben we ook de wedstrijdkleding, voetbalkleding en merchandise zoals sjaals en vlaggen.

 • Nike voetbalkleding
 • Rood met witte accenten
 • Hoofdsponsor: Standard Chartered

Liverpool FC Bedrukken | Naam en nummer

Een voetbalshirt bedrukken of een bedrukking met naam en nummer? Het thuisshirt bedrukt maakt het geheel iets unieker. Denk bijvoorbeeld ook aan de logo’s op de mouwen en het officiële logo van de Premier League. De rest van de accenten allemaal in het wit net als de bedrukking. Een Liverpool thuisshirt kopen? Een bedrukking achterop kan op 2 verschillende manieren. We hebben de strakke rechte bedrukking. Een andere is de iets meer speelse bedrukking.

Top 3 spelers achterop het voetbalshirt:

 1. M. Salah
 2. Virgil van Dijk
 3. Henderson

In de LFC store van www.voetbalshirtsdirect.nl naast het shirt thuis ook shorts en kousen. Een compleet tenue voor speler maar ook een keeperstenue. LFC met wereldwijd fans welke de wedstrijden in de Premier League, FA Cup, League Cup en Europa willen volgen. Brengt je een bezoek aan Liverpool? Een trip door Anfield Road wanneer het weer mag. Deze top om te doen met de Liverpool F.C. voetbalkleding. Je vindt hier alles over via de Liverpool store link.

 • Voetbalclub: Liverpool Football Club
 • Stadion: Anfield Road
 • Clubkleur: rood

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *