Liverpool Voetbalsokken Thuis 2021-2022

liverpool voetbalsokken thuis 2021-2022Koop hier de Liverpool voetbalsokken thuis 2021-2022 voor een warm tenue om in te trainen. De rode basiskleur kennen we want ze worden niet voor niets The Reds genoemd. Kies je voor de thuiskousen of toch liever andere LFC kleding?

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Club: Liverpool
  • Beschikbaar in: 20 tot 46

Wil jij als echte fan de Liverpool voetbalsokken thuis 2021-2022 kopen? Rode kousen met unieke accenten om wat variatie in je kast aan te brengen. Ben je dus van plan bent om je gehele Liverpool thuis tenue samen te stellen voor dit seizoen? Je kunt ook eens gek doen en een mix maken met het uittenue en Europese kleding. Je kunt in ieder geval hierboven naar het complete overzicht mocht je extra kleding zoeken. Daartussen staan ook de thuiskousen. Deze zijn ontworpen in samenwerking met Nike en staan dus garant voor kwaliteit. We hopen je voldoende te hebben geïnformeerd met hieronder nog wat feitjes over de stof en uiterlijk.

Liverpool Voetbalsokken Thuis 2021-2022

Op de afbeelding is te zien dat de Liverpool voetbalkousen thuis de bekende rode basiskleur hebben. Deze basiskleur wordt afgewisseld met unieke accenten die ieder seizoen anders zijn. Op de schenen staan de letters L.F.C. en de bovenkant met een patroon. Dit zorgt voor een mooie dimensie in de voetbalsokken. Leuk om als cadeau te geven want qua prijs komen de sokken nooit boven de 20 euro. Sommige sokken zijn al te verkrijgen vanaf €3,95. Ga hier ook voor de nieuwe Nike Liverpool voetbalsokken 2023-2024.

Liverpool komt dit seizoen zeker in de halve finale Champions League – LFC

Ontworpen met het speciale materiaal van Nike zijn de kousen ideaal voor een training of sportsessie. Dit vooral omdat het vocht tijdens het transpireren wordt afgevoerd naar de buitenste lagen van de stof. Ook is er veel aandacht besteed aan het voetbed van de sokken, zodat ze een perfecte fit hebben voor ieder persoon. Mocht je op bezoek gaan op Anfield Road? Kies dan naast deze sokken ook een shirt of Liverpool FC uitshirt blauw 2020-2021. Zoek je bij de kousen een Europees shirt? Kies dan het Nike Liverpool 3rd shirt groen 2022-2023 van topclub Liverpool FC!

  • Unieke voetbalkleding
  • Nike dri-FIT
  • 100% polyester
  • Wat vind je van de sokken?