adidas FC Bayern Munchen Uitshirt 2022-23

adidas fc bayern munchen uitshirt 2022-23Het adidas FC Bayern Munchen uitshirt 2022-23 een keer in het wit met goud. Deze gaan we zien in de Champions League en in Duitsland. Wat vind jij van het nieuwe voetbalshirt?

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Beschikbaar in: kids, junior en senior
  • Kleur: wit met gouden accenten
  • adidas voetbalkleding
  • Welke speler van FCBM is je favoriet?

Deze is ontworpen met een opvallend gouden tintje. Het prachtige FC Bayern uitshirt in het wit 2022/23 bestellen? Wij hebben hierboven Unisportstore geselecteerd. Denk jij dat de club ver gaat komen in de Champions League? Je kunt hier in ieder geval het Bayern Munchen 3de shirt kids zwart 2022-23 bestellen. Je kunt daarnaast NL voetballers volgen als Blind en Gravenberch.

Deze zal natuurlijk weer te zien zijn tijdens alle uitwedstrijden van de club. Maar naast deze wedstrijden is het voetbalshirt en het trainingspak zwart ook wederom te zien in de Champions League. Ook dit jaar is de club weer kampioen van de Duitse competitie geworden. Hierdoor kijken we nu al weer reikhalzend naar de schitterende wedstrijden van de club op het Europese toneel. Wanneer je dus net zoals bijvoorbeeld je held Kimmich of Sané wilt, dit is je kans. Het Bayern Munchen shirt is ieder jaar weer een van de meest populaire voetbalshirts die over de toonbank gaan. Blijf dit jaar dus niet achter en maak jezelf helemaal klaar voor het nieuwe seizoen.

adidas FC Bayern Munchen Uitshirt 2022-23

Het voetbalshirt is zoals gebruikelijk weer ontworpen door partner en sportgigant adidas. Door deze jarenlange samenwerking met het Duitse merk ben je dus altijd verzekerd van een kwalitatieve aankoop. Op de linker borst vind je het FC Bayern München logo met de 4 sterren van de landkampioen titels die de club al behaald heeft. Op de rechter borst vind je het adidas logo volledig in het wit dit jaar. Verder is het design van de sponsor in het midden van het voetbalshirt terug te vinden in het wit met oranje accenten en de bekende letter T van T-mobile. Natuurlijk zijn ook de bekende adidas strepen weer terug te vinden op de schouders.

De Bayern Munchen shop omvat alle denkbare artikelen van de club. Zo hebben we het thuisshirt en ook het 3e shirt. Om jou en alle mede voetballiefhebbers te helpen, hebben we daarom deze prijsvergelijking website opgezet zodat je gelijk kunt zien waar je, jouw favoriete voetbalshirt voor de beste prijs kunt aanschaffen. De shop heeft verder ook de volledige Bayern Munchen tenues 2022/23 voor je in het overzicht gezet. Op deze manier kan je dus makkelijk en eenvoudig uw collectie compleet maken. Kijk dus rustig rond in onze online shop en klik direct door naar het artikel naar keuze.

Technologie van het FC Bayern Shirt

Het Bayern Munchen uitshirt 2022/23 is verder ontwikkeld met de bekende ClimaCool technologie van adidas. Dit betekent dat het vocht dat je produceert tijdens het sporten naar de buitenste lagen van het materiaal wordt afgevoerd. Op deze manier blijft het voetbalshirt dus ten alle tijden lekker droog en comfortabel aanvoelen. Ga ook eens langs het adidas Bayern Munchen uittenue wit 2022-23.

  • adidas FC Bayern Munchen uitshirt
  • Bedrukking mogelijk
  • Sponsor: T-Mobile
  • ClimaCool
  • Bundesliga

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *