Bayern Munchen Shirt

bayern munchen shirtHet Bayern Munchen shirt is naast het PSG shirt, Barcelona shirt replica 20 euro en Real Madrid shirt geweldig populair in onze replica voetbalshirts shop. Bekijk in de voetbalshop ook eens voetbal trainingspakken, voetbalsokken en voetbaltenues.

direct bestellen vsd

Prijs vanaf €5.98
Beschikbaar in: kids, junior en senior
Seizoen: 2017-2018
Partners: Voetbalshirtskoning

Het FC Bayern Munchen voetbalshirt is uiteraard te verkrijgen in het rood. De kleur rood zien we ook terug komen in het FC Bayern Munchen logo. Het T-Mobile logo zien we in het midden terug. Het Bayern Munchen tenue is ook compleet te maken met voetbalsokken en voetbalshort. Klik op “direct bestellen” om een totaaloverzicht te zien van de Bayern Munchen voetbalkleding.

Bayern Munchen Shirt

Het Bayern Munchen shirt is te verkrijgen in de thuisshirt variant zoals te zien is op de afbeelding. Bij Voetbalshirtskoning hebben ze naast het thuisshirt FC Bayern ook het FC Bayern uitshirt en FC Bayern keepersshirt. De goedkope voetbalshirts zijn geschikt om in te sporten of om je favoriete team te steunen. Je kunt een goedkoop voetbalshirt natuurlijk ook cadeau doen. Het Bayern Munchen voetbalshirt is gemaakt van polyester en is te verkrijgen in senioren maten maar ook in Bayern Munchen shirt kids. Bekijk ook het overzicht goedkope voetbalshirts kopen voor meer informatie.

Bayern Munchen Voetbalshirt

Het Bayern Munchen voetbalshirt zal over het algemeen te zien zijn in de Allianz Arena, München. Het prachtige stadion is het decor voor het rode voetbalshirt. FC Bayern Munchen met een flinke aantal supporters achter zich zullen het stadion prachtig doen rood kleuren. Een voetbalreis Bayern Munchen boeken? Een voetbalreis kan natuurlijk niet zonder het Bayern Munchen shirt. Het is natuurlijk ook mogelijk om in de shop een Bayern shirt Robben, Bayern shirt Muller of van alle andere helden te creëren. Arjen Robben blijft de held voor veel PSV supporters of voetballiefhebbers uit Nederland. Bekijk bij Voetbalshirtskoning de mogelijkheden en maten van het prachtige voetbalshirt.

https://www.youtube.com/watch?v=NNh-Rjl-xi0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *