Keeperskleding

keeperskledingDe keeperskleding in onze replica voetbalshirts fanshop bestaat uit keepersshirts en complete keeperstenues waaronder de voetbalsokken.

direct bestellen vsd

  • Prijs vanaf €3.98
  • Beschikbaar in: kids en senioren
  • Partners: Voetbalshirtskoning
  • Alles voor de keeper
  • Kleuren: zwart met gele accenten

Keeperskleding in de voetbalshop bestaat uit een keepersshirt, keeperstenues en bijvoorbeeld keepershandschoenen. Goedkope voetbalkleding bij onze aanbieder Voetbalshirtskoning zijn al te krijgen voor een bedrag van €3,98. Het is ook mogelijk om losse keepers accessoires te krijgen zoals een keepersshort en keeperssokken.

Keeperskleding

Een belangrijke pion in een voetbalelftal is een keeper. Binnen de 16 is het jouw doel om de goal schoon te houden. Als voorbeeld hebben we een compleet Bayern Munchen keeperstenue. Wat kan je verder verwachten in de categorie keeper? De keeperstenues van de belangrijkste clubs zoals Barcelona, Real Madrid zijn daar te vinden. Ben je fan van het Nederlands Elftal of Rode Duivels? We hebben ook een keeperstenue van Nederland en Belgie. Zoek je goedkope keepershandschoenen?  In de voetbalshop zijn goedkope keepershandschoenen te krijgen voor een bedrag van €14,95. Keeperskleding kids of senioren? Het is allemaal beschikbaar. Bekijk onze voetbalshop ook eens de goedkope voetbalshirts zoals het Real Madrid, Barcelona en PSG shirt.

Keeperstenue

Een keeperstenue bestaat natuurlijk uit het replica keepersshirt met daarnaast een keepersshort en keeperssokken. Ben je een groot fan van Cillessen, Buffon, Neuer of een andere sterkeeper? Een keepersshirt kan natuurlijk worden bedrukt met je favoriete keeper. Je kunt natuurlijk ook kiezen om een voorbedrukt Cillessen keeperstenue te selecteren. Een keeperstenue kan natuurlijk in je vrije tijd worden gedragen of naar de voetbaltraining. Een keeperstenue kan compleet worden gemaakt met de keepershandschoenen. Replica keeperskleding is op veel details perfect nagemaakt en je krijgt ook nog eens geweldige kwaliteit voetbalkleding. De grote namen gaan we straks weer terug zien in de laatste fase van de Champions League of tijdens de eindtoernooien zoals een WK of EK. Bekijk hieronder eens de prachtige reddingen en acties van Manuel Neuer. We mogen wel zeggen 1 van de betere keepers ter wereld.

  • Keeperstenues
  • Shirt, short en kousen keeper
  • Buffon, Neuer, De Gea en  Courtois

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *