FC Bayern Munchen Uittenue Kinderen 2022-23

fc bayern munchen uittenue kinderen 2022-23Koop hier het FC Bayern munchen uittenue kinderen 2022-23 in het wit. Je kan ook een los uitshirt, broekje en de witte kousen bestellen. Deze kan ook worden bedrukt met Kimmich, Musiala en Mané.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • adidas voetbalkleding
  • Beschikbaar in: kids, junior en senior
  • Sterren: Gnabry en Sané

Het tenue is in het wit te verkrijgen voor kids, kinderen, junioren maar ook in S tot XXL. Je kunt deze dus direct bestellen en je hebt deze overmorgen al in huis. Ga je bijvoorbeeld veel trainen dan is deze helemaal ideaal. Een prachtige adidas tenue speciaal voor de uitwedstrijden. Je kunt ook een tal van andere kledingstukken krijgen in de shop. Ga hier ook voor het adidas FC Bayern Munchen rood tenue kids 2022-23.

FC Bayern Munchen gaat eenvoudig de league winnen en halen de finale van de Champions League.

Een Bayern Munchen uittenue 2022/23 met de opvallende gouden accenten. Het shirt van het tenue kan natuurlijk weer worden bedrukt. Aan de bovenkant van het shirt zie je dan een heldere bedrukking. In het midden van het voetbalshirt uiteraard sponsor T-mobile. Wens je een prachtige tenue dan kan deze in zijn geheel worden besteld bij onze betrouwbare aanbieder Unisportstore of Voetbalshop.nl.

FC Bayern Munchen Uittenue Kinderen 2022-23

Het uittenue kan worden gedragen vanaf 6 jaar tot 16 jaar. Het senioren tenue gaat vanaf 16 jaar tot onbeperkt. Ook al ben je dus aardig op leeftijd dan kan het alsnog. We gaan deze in ieder geval zien tijdens de wedstrijden van de Bundesliga, Champions League en Duitse beker. Uiteraard is het ook mogelijk om de kleding los te bestellen. Wil je liever een los adidas Bayern Munchen shirt uit kids 2022-2023? Het scheelt je in ieder geval wat geld.

  • adidas voetbalkleding
  • Clima-cool materiaal
  • 100% polyester
  • Bedrukking mogelijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *