Puma Borussia Dortmund Shirt Kids 2022-23

puma borussia dortmund thuisshirt kids 2022-23Je kunt nu het Puma Borussia Dortmund shirt kids 2022-23 weer bestellen. In de winkel ook sjaals en vlaggen van deze geweldige club. Je hebt hem morgen dan al in huis. Als je een iconisch BVB shirt zou moeten kiezen, welke is dat dan?

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Bron foto: Puma
  • Shirt leeftijden: 8 tot 16 jaar

Wat valt je op als je naar het Puma Borussia Dortmund shirt kids 2022-23 kijkt? Het eerste dat opvalt is de mouw sponsor. Dat is nieuw dit seizoen! De thuiskleding wordt gedragen in het Signal Iduna Park. Je kent het stadion misschien wel van deze populaire club uit Duitsland. Shop het BVB thuisshirt kind 2022/2023 voor kids vanaf 8 jaar. De club eindigde vorig jaar als 2de in de Bundesliga en verzekerde zich daardoor van de Champions League. Naast de CL zien we het shirt ook in de Bundesliga en Duitse beker.

Je kunt het thuisshirt bestellen voor baby’s tot XXXL! Eventueel met lange of korte mouwen 🙂

Het BVB shirt is in samenwerking met Puma geweldig ontworpen. We kennen Puma allemaal uit de hardloopwereld maar inmiddels hebben ze een groot aandeel in het voetbal. Je kent de gele basiskleur wel afgewisseld met de zwarte accenten. Een geweldig geheel en gaan we zien op dinsdag en woensdag in de Champions League. Het BVB thuisshirt kinderen heeft een normale pasvorm is geschikt voor iedereen. We krijgen ook nog de lange mouwen variant van het thuisshirt.

Puma Borussia Dortmund Shirt Kids 2022-23

In de winkel zien we de kleuren door het Puma Borussia Dortmund thuisshirt kinderen 2022/23 die naast elkaar hangen. Puma heeft de shirts Dry-cell ontworpen. Dry-Cell zorgt voor een fris en droog gevoel zelfs tijdens het sporten. Deze techniek zorgt ervoor dat het vocht naast de buitenste lagen van de stof gaat zitten. Het shirt is gemaakt van 100% polyester en is dus ideaal om in te sporten. Maak dus vandaag nog je BVB Dortmund thuistenue compleet met het prachtige Puma Borussia Dortmund thuisshirt. Bestel deze ook vanaf S tot XXL via de blauwe link: Puma BVB Dortmund thuisshirt 2019-2020

  • Seizoen 2022/2023
  • Puma voetbalkleding
  • Dry-Cell technologie
  • Kids, Kinderen en Junior

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *