Borussia Dortmund Voetbalbroekje Thuis 2022-2023

borussia dortmund voetbalbroekje thuis 2022-2023Check hier het Borussia Dortmund voetbalbroekje thuis 2022-2023 in het zwart. Je kunt deze mooi combineren met de sokken of het thuisshirt. Uiteraard nog veel meer kleding in onze shop. Wanneer draag jij een compleet voetbaltenue?

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Beschikbaar in: 128 tot XXXL
  • Kleuren: zwart met geel

Je ziet de gele kleuren direct op je af komen in de store. Het broekje is daarentegen meer zwart dan geel om een beetje af te wisselen. Bestel je vandaag het Borussia Dortmund voetbalbroekje thuis 2022-2023 dan krijg je deze morgen al thuis. Tip: je kunt de short ook mooi gebruiken al zwembroek. Shop ook een trainingspak met een fenomenaal ontwerp. Welke moment van de week draag jij meestal voetbalkleding?

Auf geht’s Dortmund, kämpfen und siegen, weil wir dich so lieben, gewinnst du dieses Spiel für uns…

Je kunt ook voor een compleet tenue gaan. Shop dan ook nog even een Borussia Dortmund shirt en bijpassende kousen. Je kunt ook lekker combineren met het uitshirt of eventueel 3de voetbalshirt! We zijn benieuwd naar de thuiswedstrijden. Wil je meer info over het stadion? Klik dan op de Wikipedia link: Signal Iduna Park. Het zullen de wedstrijden zijn om de Bundesliga, DFB-Pokal en de Champions League. We hopen op een mooi seizoen in binnen en buitenland :).

Borussia Dortmund Voetbalbroekje Thuis 2022-2023

Het Borussia Dortmund short thuis 2022-23 is, zoals te zien op de afbeelding ontworpen met een mooie zwarte basiskleur. Deze kleur wordt afgewisseld door de gele thuiskleuren van de club. Zo vinden we de initialen BVB in het geel op de bovenrand van het short. Daarnaast is het Borussia Dortmund logo terug te vinden op het rechter bovenbeen en het Puma logo in het geel op het linker bovenbeen. Het speciale Dry-Cell materiaal van Puma zorgt voor een lekker gevoel tijdens de training. Ga los met de nieuwste kleding van deze topclub. Kies hier ook het Borussia Dortmund voetbalsokken thuis 2022-2023.

  • Club: BVB Dortmund
  • Stadion: Signal Iduna Park
  • Bekend van: Gelbe Wand
  • Competities: Bundesliga, DFB-Pokal en de Champions League

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *