Schalke 04 Shirt Vrouwen

schalke 04 shirt vrouwenHet Schalke 04 shirt vrouwen 2018-19 in onze Schalke 04 outlet shop.

direct bestellen vsd

  • Prijs vanaf €49.95
  • Beschikbaar in: X small tot X large
  • Hoofdsponsor: Gazprom
  • Kleuren: blauw met wit
  • adidas voetbalkleding
  • Schalke 04 fanshop

Eindelijk een voetbalshirt dames met een pasvorm speciaal voor dames onder de voetbalshirts. Het adidas Schalke 04 shirt gemaakt van 100% polyester. Het Schalke 04 shirt vrouwen met natuurlijk de sponsor Gazprom net al vorig seizoen. Gazprom kennen we natuurlijk als sponsor van de Champions League. Zoek je dus het nieuwe Schalke dames shirt dan zit je goed in onze Schalke 04 fanshop. Het Schalke 04 thuisshirt dames is een ontwerp van adidas. De Mesh-gaatjes zorgen voor echte lucht wat ook wel Clima-cool wordt genoemd. Een voetbalshirt met gaatjes die je een fris en zalig gevoel geven. Het voetbalshirt heeft net als de andere voetbalshirts Schalke 04 de bekende strepen van adidas. Een Schalke 04 shirt vrouwen kan natuurlijk ook worden bedrukt met naam en rugnummer. Het Schalke 04 vrouwen voetbalshirt is te verkrijgen in de maten xs tot xl bekijk hieronder de prijzen.

Schalke 04 Shirt Vrouwen

Het Schalke 04 voetbalshirt bedrukken? Net als het Schalke 04 thuisshirt heren is voor €20,00 een voetbalshirt vrouwen naar eigen idee te personaliseren. Een Embolo shirt of ander shirt Schalke achterop het voetbalshirt behoort weer tot de mogelijkheden. De naam en het rugnummer worden in het wit bedrukt. Het grote verschil met het adidas Schalke 04 thuisshirt voor mannen en kids is de pasvorm en de voorkant. Het Schalke 04 shirt dames heeft een moderne lage kraag met natuurlijk de bekende logo’s voor een compleet voetbalshirt.

Schalke 04 Thuisshirt Dames

Het Schalke 04 thuisshirt dames is compleet te maken met het Schalke voetbalbroekjes en bijbehorende kousen. Een compleet Schalke 04 dames tenue is helemaal fantastisch als je bijvoorbeeld een voetbalreis Schalke 04 gaat maken. Het voetbalshirt voor vrouwen heeft een normale pasvorm en zorgt voor de afvoer van vocht naar de buitenste lagen. Je kunt het Schalke 04 shirt dames dus ook gebruiken om te sporten of dagelijks gebruik. Plezier met het Schalke 04 shirt vrouwen en volg ons via de sociale kanalen om de nieuwste voetbalmode voor vrouwen te volgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *