Bayer 04 Leverkusen Shirt Witgrijs Kids 2019-2020

bayer 04 leverkusen shirt witgrijs kids 2019-2020Koop hier het Bayer 04 Leverkusen shirt witgrijs kids 2019-2020 in onze fanshop! Het Duitse voetbal is ook onder de Nederlanders populair en dus ook naast de kids ook het Jako Bayer 04 Leverkusen shirt grijs 2019-2020.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Subsidesports.nl
  • Prijs kids €59.95
  • Beschikbaar in: 128 cm tot 176 cm
  • Champions League Bayer 04 kleding

De voetbalclub uit Duitsland is een top 5 club uit de Bundesliga inmiddels. Uiteraard heeft de club flinke concurrentie van Bayern Munchen, Schalke 04, Wolfsburg en Borussia Dortmund. Ach! Je moet ook wel een beetje concurrentie hebben. Het is daarom wel altijd de vraag hoe hoog Bayer 04 zal eindigen. De club heeft ook een beetje Nederlandse invloeden. Zo staat Bosz aan het roer en hebben ze Sinkgraven overgenomen van Ajax.

Wat vind je van de kleurencombinatie van het Champions League shirt?

Als je kijkt naar de kleur van het Bayer Leverkusen Champions League voetbalshirt dan is deze uitgekomen met een grijze. De clubkleuren zijn vooral rood en deze zien we totaal niet terug. We gaan dit voetbalshirt zien tijdens de uitwedstrijden van Bayer 04 Leverkusen in Europa. Bestel je vandaag het shirt dan heb je deze morgen in huis.

Bayer 04 Leverkusen Shirt Witgrijs Kids 2019-2020

Aan de voorkant van het voetbalshirts is Barmenia met grote letters te vinden in het zwart. Daarnaast zien we alle normale accenten alleen de kleur hebben we nog nooit gezien. Op de linkerborst staat het Bayer 04 logo en natuurlijk ook het Jako logo aan de andere kant. Jako heeft wel gezorgd voor een heerlijk, flexibel en bovenal elastisch voetbalshirt. De technologie in combinatie met de 100% polyester zorgen voor een perfecte lichaamstemperatuur. Toch nog wat twijfels? Zoek op onze site naar de kleding die bij je past.

  • Bayer 04 Shop
  • Europees tenue Leverkusen
  • Jako voetbalkleding
  • Technologie van Jako en 100% polyester

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *