Bayer 04 Leverkusen Kousen Thuis Rood 2019-2020

bayer 04 leverkusen kousen thuis rood 2019-2020Koop hier de Bayer 04 Leverkusen kousen thuis rood 2019-2020 in onze store. Je kunt ze hieronder bestellen bij Subsidesports.nl. Deze beginnen bij maat 26 en lopen dan door tot 50. Zie nog veel meer hieronder via de button.

direct bestellen vsd

  • Prijs €14.95
  • Beschikbaar in: kids, junior en senior
  • Bestel bij Subsidesports.nl
  • Kleuren: zwart, rood

Een belangrijk onderdeel van het tenue zijn de Bayer Leverkusen voetbalsokken. Je kunt het zien als onderdeel van een volle kast. Om naast de voetbalsokken en het thuisshirt een compleet tenue te krijgen bestel je bij ons ook een broekje in het rood. Je kunt de sokken in ieder geval bestellen met een extra ondersteund voetbed voor extra comfort op het trainingsveld. We hebben de sokken in huis vanaf maat 30 tot 50. Wij vergelijken indien mogelijk de prijzen en jij kan gewoon doorklikken.

Bayer 04 Leverkusen heeft er goed aan gedaan Peter Bosz aan te stellen.

De Bayer Leverkusen voetbalsokken zijn gemaakt van 100% polyester. De kleuren zullen niet verbazen want die bevatten de kleuren van het Bayer Leverkusen 04 logo. Een dikke donkere horizontale streep over de sokken is vernieuw net als het rode vlak op de hiel. Het voetbed hebben we al besproken met extra versteviging voor in de voetbalschoenen. Aan de voorkant zie je B04 gestikt en aan de achterkant Jako in het zwart.

Bayer 04 Leverkusen Kousen Thuis Rood 2019-2020

Jako heeft het ontwerp van het volledige Bayer Leverkusen thuis tenue 2019/20 voor haar rekening genomen. De prachtige kousen mogen niet ontbreken. Ook gewoon lekker om los te kopen want binnenkort wordt het weer kouder. Heel veel plezier met de Bayer Leverkusen artikelen en we zien je graag terug in onze voetbalshop. Kijk ook in onze Bayer Leverkusen fanshop als je op zoekt bent naar het Bayer Leverkusen thuisshirt 2018-2019. Heb je nog vragen of suggesties? Neem vrijblijvend contact op via info@voetbalshirtsdirect.nl.

  • Official Bayer 04 kleding
  • Jako voetbalkleding
  • 100% polyester

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *