Jako Bayer 04 Leverkusen Shirt Grijs 2019-2020

jako bayer 04 leverkusen shirt grijs 2019-2020Koop bij ons het Jako Bayer 04 Leverkusen shirt grijs 2019-2020 in de fanshop. Je kunt ook kort een kijkje nemen bij het Bayer Leverkusen shirt om de beste keuze te maken. We hebben gekozen voor Subsidesports.nl omdat dit de enige aanbieder van het shirt is.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Subsidesports.nl
  • Beschikbaar in: junior, kids en senior
  • Gratis thuisbezorgd

Ga hier voor het Bayer Leverkusen voetbalshirt grijswit Champions League. Daarnaast gaan we deze zien in de Bundesliga. In het verleden hebben spelers als André Schürrle en Arturo Vidal de voetbalshirts van Bayer Leverkusen gedragen. Wil jij een voetbalshirt bedrukken met Vollans, Kai Havertz of Bailey? Je kan natuurlijk een naam achterop het Bayer Leverkusen voetbalshirt krijgen. Toch zal je er snel bij moeten zijn want het voetbalshirt is bijna uitverkocht. Zoek je een iets kleinere maat? Ga langs bij het Bayer 04 Leverkusen shirt witgrijs kids 2019-2020.

Bayer 04 Leverkusen gaat meestrijden in de top van de Bundesliga.

Jako voetbalshirts worden uitgerust met mesh-gaatjes voor de perfecte lichaamstemperatuur. Het unieke rode voetbalshirt is tevens uitgerust met de bekende Jako technologie. Barmenia is al tijden de hoofdsponsor van Bayer 04 Leverkusen uit Leverkusen, Noordrijn-Westfalen. Het unieke Leverkusen 04 logo vinden we op de linkerborst terug. Daarnaast is deze ontworpen van 100% polyester. Ga los en kies de kleding voor de club onder leiding van Peter Bosz.

Jako Bayer 04 Leverkusen Shirt Grijs 2019-2020

Het Jako Bayer 04 Leverkusen shirt hebben we natuurlijk al meerdere malen voorbij zien komen in de Champions League. Dat ze wederom de Champions League hebben gehaald was een feest in de BayArena. Je kan je voorstellen dat alle spelers op dit podium actief willen zijn. Een prachtig voetbalshirt dan in verschillende maten is te verkrijgen. Volg ons via de sociale kanalen en blijf op de hoogte van de acties. Ben je niet helemaal tevreden? Kies dan een ander voetbalshirt in onze shop.

  • Bayer 04 Leverkusen
  • Officiële website
  • Thuiskleuren: rood en zwart
  • Jako
  • Leverkusen, Duitsland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *