Nike Barcelona Shirt Uit Wit Kids 2023-2024

nike barcelona shirt uit wit kids 2023-2024We hebben in onze winkel het Nike Barcelona shirt uit wit kids 2023-2024. Deze heeft een standaard pasvorm net als het broekje en de kousen. Je kunt nu in een compleet uittenue de wedstrijden volgen van de Champions League, La Liga en Copa del Rey.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Spotify shirtsponsor
  • Buiten Camp Nou te zien

Deze heeft de Dri-fit technologie maar ook mesh. Hier komt ook nog extra lucht doorheen. Dit zorgt ervoor dat je lekker kunt voetballen en het zweet snel wordt afgevoerd. Tijdens de uitwedstrijden gaan we deze zien. Uiteraard mag je deze gewoon dragen in Camp Nou ;). Je kunt hier voor kids ook direct het Nike FC Barcelona shirt thuis kids 2023-2024 bestellen.

Een uitshirt in het wit hebben we vaker gezien met deze kleurencombinatie. Welke speler komt nu direct in je op?

We zijn benieuwd naar het team van komende seizoen. Vorig seizoen zijn ze kampioen geworden maar dat zal nu iets lastiger worden. We hebben ook nog niet direct hele grote versterkingen gezien. Hopelijk zijn de jongens die zijn aangetrokken nu niet boos. Je kunt ze allemaal achterop je shirt bedrukken. Als je kijkt naar de logo’s dan zie je het Nike logo, Barca logo en Spotify. Ga los in onze winkel en kies de nieuwste kleding.

Nike Barcelona Shirt Uit Wit Kids 2023-2024

Het Barca uitshirt kinderen in het wit is natuurlijk ook te verkrijgen in senioren. Je kunt deze ook voor dames krijgen en als minikit. De maten gaan dan vanaf 68 tot de grootste damesmaten. Als we even snel in de prijzenkast kijken, dan is het teveel om op te noemen. Toch verwachten we ze binnenkort weer eens in de finale van de Champions League. Alleen al omdat ze het verplicht zijn aan de kijkers van voetbal. Je kunt hier het voetbalshirt bestellen maar ook een bedrukte van Lewandowski bijvoorbeeld.

  • Barca voetbalkleding
  • Nike Dri-FIT & mesh
  • Hoofdsponsor: Spotify
  • Voetbalkleding: wit met clubkleuren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *