adidas Ajax Voetbalsokken Thuis 2022-2023

adidas ajax voetbalsokken thuis 2022-2023Koop hier de adidas Ajax voetbalsokken thuis 2022-2023. Je kunt deze combineren met het broekje in het wit. Een thuisshirt is daarnaast essentieel voor een compleet thuistenue. Welke speler uit de selectie is je absolute favoriet?

direct bestellen vsd

  • Direct naar Ajax.nl/shop
  • In: kids, junior, heren, dames
  • Stadion: Johan Cruijff Arena

Je ziet ze direct hangen in de shop en wel de kousen van de club. Toch zijn ze ieder seizoen bijna hetzelfde maar ze mogen niet ontbreken als je gaat voor een thuis tenue. Wanneer je al in het bezit bent van het thuisshirt van de club? Huppel dan even langs bij het trainingspak.

Een verschil met de Ajax voetbalsokken thuis 2021-2022 is het adidas logo aan de voorkant.

De Ajax kousen thuis 2020/21 zijn wederom ontworpen door adidas in het wit met rood. Kwaliteit en comfort belangrijk voor de kousen en in lijn met de rest van het tenue. Je gaat deze vooral zien in de Johan Cruijff Arena tijdens de thuiswedstrijden. AFC Ajax zal in ieder geval kampioen moeten worden en hopelijk overleven ze de groepsfase van de Champions League. Een speciaal ontworpen voetbed zodat ze geschikt zijn voor ieder voetbalschoen. Blaarvorming is veeledentijd, demping tijdens acties en uniek ontwerp. Kies hier ook het adidas Ajax voetbalbroekje thuis 2022-2023.

adidas Ajax Voetbalsokken Thuis 2022-2023

Een samenwerking met adidas en Ajax werkt wel. Ook al is het niet echt een nieuw ontwerp. Je kunt bij ons de thuiskousen krijgen voor de laagste prijs of bij een betrouwbare aanbieder. Ze zijn ontworpen met de ClimaCool technologie voor een heerlijke verkoeling. Transpireren voel je minder in de voetbalschoen en gaat stinkvoeten iets meer tegen. We hopen op successen in het voetbaltenue welke lijkt op het tenue uit het seizoen 2013. Maak je collectie compleet met de schitterende voetbalsokken. Shop bij Voetbalshirtsdirect.nl ook het thuisshirt of kijk even rond.

  • Club: AFC Ajax
  • adidas thuiskleding
  • Ergonomisch ontwerp /comfortabel voetbed
  • Kleuren: wit / rood
  • Johan Cruijff Arena

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *