Castore Feyenoord 3de Shirt Europa Kids 2023-24

castore feyenoord 3de shirt europa kids 2023-24Je kunt hier het Castore Feyenoord 3de shirt Europa kids 2023-24 krijgen. Uiteraard gaan we deze zien in de Champions League wedstrijden. Deze heeft voor kids, heren & dames een normale pasvorm.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Shirtsponsor: Europarcs
  • Castore voetbalkleding

We zijn erg benieuwd naar de wedstrijden in het hoogste toernooi. Europese wedstrijden zijn altijd al mooi maar helemaal als het CL deuntje door de Kuip klinkt. Een bedrukking is in het groen te krijgen. Het is een voetbalshirt zoals we nooit eerder hebben gezien. Wat vind jij van het voetbalshirt? Als je deze bijvoorbeeld  vergelijkt met het Castore Feyenoord shirt uit kids blauw 2023-24.

De club gaat overwinteren in de Champions League als 2de in de poule – VSD

We gaan er dinsdag en woensdag weer klaar voor zitten. Heerlijke Europese wedstrijden in Rotterdam. Het is gewoon te hopen dat de nu nog 4 sterhouders sowieso blijven. Ik heb het dan over de Gimenez, Lutsharel Geertruida, Hancko en Bijlow. We gaan zien wat er nog gaat gebeuren maar nu kijken we alvast vooruit naar de CL. Wil je meer Champions League kleding? Ga dan voor het Castore Feyenoord 3rd tenue kids witgroen 2023-24.

Castore Feyenoord 3de Shirt Europa Kids 2023-24

Als we kijken naar het item is het 3e shirt 1tje die we nog nooit hebben gezien. Naast de uitwedstrijden inde Champions League zullen we deze vast ook in de Eredivisie en KNVB beker gaan zien. Een voetbalshirt met een v hals en gemaakt van 100% polyester. Het is een plaatje om te zien en heeft een standaard pasvorm. Verder heeft deze de kenmerkende teamdetails. Altijd mooi hoe het logo op de borst pronkt en een bedrukking is zoals gezegd ook mogelijk. Ga hier ook in grotere maten voor het Castore Feyenoord Champions League shirt 2023-24.

  • Officieel FR voetbalshirts
  • Kenmerkende teamdetails
  • Standaard pasvorm | 100% polyester
  • Club en Castore logo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *