Castore Feyenoord 3rd Tenue Kids Witgroen 2023-24

castore feyenoord 3rd tenue kids witgroen 2023-24In onze winkel hebben we nu het Castore Feyenoord 3rd tenue kids witgroen 2023-24. Deze heeft een standaard pasvorm. Bestaande uit het Europese voetbalshirt, broekje en de groene sokken. Een uniek voetbaltenue met deze kleurencombinatie.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Castore voetbalkleding
  • Europarcs shirtsponsor

Het 3de tenue voor Feyenoord Rotterdam is ontworpen voor de Champions League wedstrijden. We gaan daarnaast de club dit seizoen in de KNVB beker zien. Vanuit Nederland is het een erg populaire voetbalclub, en Europees ook steeds meer. Om deze reden worden er ieder voetbalseizoen dan ook erg veel van de tenue producten verkocht. Je kent het derde voetbaltenue misschien nog niet super goed. Daarnaast heeft Castore voor een goede verrassing gezorgd. Shop ook een los Castore Feyenoord 3de shirt Europa kids 2023-24.

Informatie over het Feyenoord Rotterdam 3de tenue groen met wit

Het FR logo met de ster erboven is te zien op de linkerborst. Daarnaast ook het broekje. Verder is de technologie die erin verwerkt is Castore tech genoemd. Zoals het materiaal al zegt, houdt deze techniek je lichaam op een constante temperatuur tijdens het voetballen. Maak dus vandaag nog je tenue compleet of kies het losse nieuwe Europese voetbalshirt! We zitten al klaar op de bank om dinsdag en woensdag de club in actie te zien.

Castore Feyenoord 3rd Tenue Kids Witgroen 2023-24

Deze is in nieuwe handen gekomen en ontwikkeld met oog voor design en kwaliteit. Het tenue is ontwikkeld met een witte basis. Naast deze witte kleur zijn er verticale groene strepen te zien. Dat maakt het toch een uniek Champions League voetbaltenue. Op de voorkant van het shirt is de sponsor: Europarcs terug te vinden. Een tenue helemaal in de lijn van wat we willen zien. Je kunt hier ook gewoon het Castore Feyenoord tenue thuis kids 2023-24 bestellen.

  • Feyenoord Rotterdam Shop
  • Champions League & KNVB beker
  • Castore kleding
  • Europees voetbaltenue

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *