Castore Feyenoord Champions League Shirt 2023-24

castore feyenoord champions league shirt 2023-24Kies in onze winkel nu voor het Castore Feyenoord Champions League shirt 2023-24. Een unieke kleur zo wit met groen en heeft verder een standaard pasvorm. Je kunt hier ook het witte short en de groene sokken erbij bestellen.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Maten: kids, heren & dames
  • Castore voetbalkleding

De club heeft in overleg met Castore voor een uniek product gezorgd. Een voetbalshirt zoals ik me niet echt kan herinneren. Wij kijken hier toch al heel veel jaren voetbal. Deze “Europese voetbalshirts” speciaal voor de Champions League. De club gaat zorgen om 1ste of 2de te worden in de groepsfase van de Champions League. Bestel je het voetbalshirt vandaag dan heb je deze morgen in huis. Hier kan je ook het Castore Feyenoord 3de shirt Europa kids 2023-24.

Pubquiz vraag middel: weet jij wanneer Feyenoord de Champions League heeft gewonnen?

Het Feyenoord Rotterdam 3e shirt Castore in het wit met groen zal gedragen worden in de Champions League. Dit is vooral tijdens de uitwedstrijden. Daarnaast in de wedstrijden van de KNVB beker en Eredivisie maar wel minder vaak. Slot heeft een fantastische selectie tot zijn beschikking maar het blijft altijd even afwachten. We hopen dat de 4 sterspeler blijven. Bedruk ze aan de achterkant in het groen volgens mij.

Castore Feyenoord Champions League Shirt 2023-24

Het 3e shirt is dus ontworpen door Castore. De volledige lijn bestaat uit andere Europese clubs die Castore als kledingsponsor hebben. Ideaal maar wij blijven even bij de club uit Rotterdam. Het shirt is zoals altijd te verkrijgen in korte mouwen. Deze is te verkrijgen vanaf mini’s tot XXL. Het is ook mogelijk om een wit short en groene kousen erbij te bestellen. Een bedrukking van een voetbalshirt brengt wel extra kosten met zich mee. Maak je klaar voor het hoofdtoernooi en we zijn benieuwd naar dinsdag en woensdag.

  • Club: Feyenoord Rotterdam
  • Stadion: de Kuip
  • Castore voetbalkleding
  • Champions League & uitwedstrijden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *