Castore Feyenoord Minikit Uit Baby 2023-2024

castore feyenoord minikit uit baby 2023-2024Je kunt voor mini’s vanaf 3 maanden het Castore Feyenoord minikit uit baby 2023-2024 kopen. Deze is beschikbaar vanaf maat 68 tot 92. Een voordeel zijn de drukknopen in het uitshirtje. Daarnaast heeft het broekje een trekkoord om deze strakker te zetten.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Normale pasvorm
  • 100% polyester

Een minikit voor de kleinste voetbalfans onder ons. Top toch om met je kleine in dit pakje op de bank te hangen tijdens een wedstrijd. Je kleine kan deze natuurlijk ook dragen naar de voetbal of gewoon om te dragen. Daarnaast is deze ook erg leuk om cadeau te geven. Je kunt ook een los Castore Feyenoord broekje uit tenue blauw 2023-24 cadeau doen.

vraag: aan welke speler van vroeger doet jou deze kleur van tenue denken?

Het Feyenoord Rotterdam uittenue mini 2023/24 gemaakt door Castore. Een uitstekende kwaliteit om op het voetbalveld uit de voeten te kunnen. Deze zullen we gaan zien tijdens de uitwedstrijden in de Eredivisie, KNVB beker en Champions League. De top wedstrijden in een geweldig teneu. Deze wordt gedragen tot het eind van het seizoen. Je vindt bij Voetbalshirtsdirect nog veel meer kleding.

Castore Feyenoord Minikit Uit Baby 2023-2024

Deze is worpen door een nieuw kledingmerk. Uiteraard is deze nieuw maar wel echt een tof merk. Een kledingsponsor heeft gelijk alles anders gedaan. Het zien steeds meer voetbalclubs die kleding van het merk laten bedrukken. Een tenue maar ook een minikit uit is altijd populair in Nederland. Het tenue is dus te krijgen voor kids vanaf 0 jaar tot senioren met de maat XXXL. Maak je klaar voor een nieuw seizoen voetbal.

  • FR fanshop
  • Uitwedstrijden buiten de Kuip
  • Castore voetbalkleding
  • Standaard pasvorm

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *