Castore Feyenoord Tenue Baby Zwart 2023-2024

castore feyenoord tenue baby zwart 2023-2024Je kunt hier het Castore Feyenoord tenue baby zwart 2023-2024 krijgen. Deze is ontworpen speciaal voor de Champions League en wedstrijden tegen 020. Deze heeft een normale pasvorm en is nog steeds te verkrijgen. Je kunt natuurlijk ook je favo speler achterop krijgen.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Kids tot 8 jaar: €59,99
  • Beschikbaar in: maat 92 tot 116

Heb je zelf al het Castore Feyenoord 4de shirt zwartgeel 2023-24 in je bezit of al in de kast? Deze is dan zeker geweldig om toe te voegen aan je collectie. De nieuwe sportgigant Castore heeft de kleding nu ontworpen. Dit staat garant voor kwaliteit en perfecte zitcomfort. Te zien tijdens de wedstrijden op het hoogste niveau en tegen 020 zagen we deze. We kijken uit naar topwedstrijden die nog gaan volgen.

Als Feyenoord het team compleet houdt, winnen ze 2 prijzen dit seizoen – VSD

Deze is voorzien van een zwarte basiskleur. De basiskleur wordt afgewisseld door de fluor gele accenten op het 4de voetbalshirt en broekje. De voetbalkousen zwart zijn los te verkrijgen en maken het totaalplaatje compleet. Op de rechterkant het Castore logo en het FEYENOORD ROTTERDAM logo op de linkerborst. Heel veel plezier met de kleding uit de winkel.

Castore Feyenoord Tenue Baby Zwart 2023-2024

Deze bestaat net als de rest uit het shirt en broekje. Bij veel minitenues zie je dan ook sokken maar daar is hier niet voor gekozen. Zoals gezegd heeft het een normale pasvorm. Zowel het zwarte voetbalshirt als bijpassend voetbalbroekje. Het minitenuetje is gemaakt van een technologie om je fris te voelen. Een voetbaltenue die dus altijd op lichaamstemperatuur is zelfs tijdens de natte avonden. Een prachtig geheel met een heerlijke kwaliteit stof. Door het ergonomische design hebben ze een perfecte pasvorm voor ieder persoon. Verder is deze gemaakt van 100% polyester.

  • Feyenoord Rotterdam kleding
  • Minitenues voor de kleinste fans
  • Normale pasvorm en 100% polyester

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *