Diego Costa Wolves Shirt Uit Wit 2022-2023

diego costa wolves shirt uit wit 2022-2023Het Diego Costa Wolves shirt uit wit 2022-2023 is populair door de kleursamenstelling. De Spaanse spits met rugnummer 29 kan het doel gemakkelijk vinden. We zijn benieuwd hoe hij het gaat doen bij Wolverhampton in het voetbalshirt van de Wolves.

direct bestellen vsd

 • Direct naar Unisportstore.nl
 • Rugnummer: 29
 • Beschikbaar in: kids, junior, dames en heren

De Spanjaard begon zijn carrière bij Braga waar hij geen wedstrijd heeft gespeeld. Tijdens een uitleen periode bij Penafiel is hij in 2007 overgestapt naar Atletico Madrid. Het seizoen 2013-2014 was een doorbraak met 27 goals een vracht assists in 35 wedstrijden.

De superspits gaat bij Wolves zeker 15 doelpunten scoren – VSD

Hier hebben we het nieuwe Wolverhampton Wanderers thuisshirt 2022-2023. Deze kan je dus bedrukken via bovenstaande button. Toch leuk om deze held op de Europese velden te zien. Zoek je toch nog wat ouder? Je kunt bij ons ook nog oudere variante bestellen zoals het: Nike Atleti shirt uit zwart kids 2019-2020.

Diego Costa Wolves Shirt Uit Wit 2022-2023

Het senioren shirt is te verkrijgen vanaf S tot XXL. De bedrukking zoals te zien op de afbeelding betreft de officiële bedrukking. Toch liever in kids? Klik bij onze aanbieder dan op de kinderen variant en bedruk deze in de winkelwagen. In de shop natuurlijk ook het prachtige Wolverhampton thuisshirt Diego Costa 2022-2023. Uiteraard ook de voetbalschoenen en trainingspakken.

  • Diego Deivid Costa Santos
  • De wasbeer
  • Persoonlijke sponsor: adidas
  • Voetbalschoenen: adidas X
  • Rugnummer: 29

Shop hier het voetbalshirt met rugnummer 29. Wil je liever een compleet tenue met shirt, short en kousen? Een tenue kan compleet worden gemaakt in onze shop. Een fantastisch populair shirt in kids, dames en senioren. Bestel snel en train of sport al snel in het prachtige Diego Costa voetbalshirt in zowel Wolves als Spanje variant. Ga hier ook langs een overzicht van het Diego Costa shirt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *