Feyenoord Retro Shirt

feyenoord retro shirtHet Feyenoord retro shirt staat op een prachtige 2de plek van meest verkochte shirts in de Eredivisie shop. Het Feyenoord voetbalshirt is via onderstaande button bij de shirt fanshop te bestellen.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Bol.com
  • Beschikbaar in: kids, junior en senior
  • Seizoen: 1960
  • Overzicht: Feyenoord artikelen

Elk seizoen groeit de populariteit van de club omdat het legioen ten alle tijden achter de club blijft staan. Afgelopen seizoen heeft Feyenoord na een sombere start toch nu weer kunnen meedraaien om het kampioenschap. Nog een reden waarom het voetbalshirt altijd zeer gewild is.

Bij de lancering van het thuisshirt werd het zelfs zo apart dat een fan zijn kind heeft achtergelaten om een nieuw Feyenoord voetbalshirt mee te snaaien. Shop het voetbalshirt en later ook merchandise zoals petjes, sjaals, trainingspakken en complete voetbaltenues. Je vindt hier bijvoorbeeld ook het adidas Feyenoord thuistenue baby minikit 2022-23.

Feyenoord Retro Shirt

Seizoen 2013-2014 waren het vooral Graziano Pelle, Bruno Martins Indi en Daryl Janmaat die diepe indruk hebben achtergelaten. Het Feyenoord thuisshirt is sindsdien onwijs populair. Daarna waren het Jens Toornstra en Nicolai Jörgensen die op dreef zijn. Nu zijn het Orkun Kökcü, Sebastian Szymanski en Bijlow. De officiële fanshop biedt het origineel aan en wij een retro shirt. Wij bieden van adidas bijvoorbeeld tenues, replica trainingspakken, petten & vlaggen. Via de blauw link fan artikelen kom je bij onze partner Voetbalshirtskoning voor een overzicht.

  • FR voetbalkleding
  • Niet officiële kleding
  • Meer artikelen bij Bol.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *