Feyenoord Retro Shirt

feyenoord retro shirtHet Feyenoord retro shirt staat op een prachtige 2de plek van meest verkochte shirts in de Eredivisie shop. Het Feyenoord voetbalshirt is via onderstaande button bij de Feyenoord shirt Fanshop te bestellen.

direct bestellen vsd

  • Prijs vanaf €29.95
  • Score hierboven bij Subside
  • Beschikbaar in: kids, junior en senior
  • Seizoen: 1960
  • Overzicht: Feyenoord artikelen

Elk seizoen groeit de populariteit van Feyenoord omdat het legioen ten alle tijden achter de club blijft staan. Afgelopen seizoen heeft Feyenoord na een sombere start toch lang kunnen meedraaien om het kampioenschap. Nog een reden waarom het voetbalshirt altijd zeer gewild is. Bij de lancering van het Feyenoord thuisshirt werd het zelfs zo apart dat een fan zijn kind heeft achtergelaten om een nieuw Feyenoord voetbalshirt mee te snaaien. Shop het Feyenoord voetbalshirt en later ook merchandise zoals petjes, sjaals, trainingspakken en complete voetbaltenues.

Feyenoord Retro Shirt

Seizoen 2013-2014 waren het vooral Graziano Pelle, Bruno Martins Indi en Daryl Janmaat die diepe indruk hebben achtergelaten. Het Feyenoord thuisshirt is sindsdien onwijs populair. Inmiddels zijn het Jens Toornstra en Nicolai Jörgensen die op dreef zijn. De officiële Feyenoord fanshop biedt het origineel aan en wij een retro shirt. Wij bieden van adidas bijvoorbeeld tenues, replica trainingspakken, petten & vlaggen. Via de blauw link Feyenoord artikelen kom je bij onze partner Voetbalshirtskoning voor een overzicht.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.